12 Οκτωβρίου 2015

ΗΠΑ: Πλήθος ενθάρρυνε το δράστη να πυροβολήσει το θύμα του στο κεφάλι!

Μέσα στο μεθύσι τους δεν υπολόγισαν τίποτα οι παρευρισκόμενοι, καθώς παρότρυναν έναν άντρα να πυροβολήσει έναν άλλο στο κεφάλι

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο Άρλινγκτον του Τέξας, καθώς έξω από το γήπεδο της τοπική ομάδας αμερικανικού football, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο, κατά τη διάρκεια εορτασμών. Το ένα περίεργο της υπόθεσης είναι πως το «πάρτυ» έγινε μετά από την ήττα της ομάδας των παρευρισκόμενων και μάλιστα με σκορ 30-6! Όμως το αδιανόητο είναι πως κατά τη διάρκεια του καυγά, οι θεατές, παρότρυναν τον έναν από τους δυο εμπλεκόμενους να πυροβολήσει τον άλλο, κάτι που έγινε εν τέλει!



Όπως συνηθίζεται στα πριν και μετά τα παιχνίδια, αμερικανικού football, οι φαν μαζεύονται έξω από το γήπεδο, ανοίγουν πορτ μπαγκάζ και καρότσες, τα οποία είναι γεμάτα με ποτά και αλκοόλ και η γιορτή, που αποκαλείται taligate party, ξεκινά. Κάπου εκεί οι δυο άνδρες άρχισαν να καυγαδίζουν και κατέληξαν με τον ένα από τους δυο, να κρατά όπλο πάνω από το κεφάλι του άλλου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το επίσης μεθυσμένο πλήθος, ενθάρρυνε το δράστη να πυροβολήσει. Κι αυτός μέσα στη ζάλη του, τους άκουσε και πυροβόλησε τον άτυχο σαραντάχρονο.



Αστυνομικοί, εκτός ωραρίου εργασίας, που βρίσκονταν εκεί, έσπευσαν να δουν τι τρέχει και είδαν το άτυχο θύμα. Αμέσως κάλεσαν ελικόπτερο και τον μετέφεραν σε τοπικό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει, όμως, καθώς ήταν μεθυσμένος σκόνταψε σε ένα τοιχάκι και οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να τον συλλάβουν.



Ο Τεξανός, Γκρεγκ Μίλερ, φίλος του θύματος περιέγραψε στα τοπικά ΜΜΕ, το πως εξελίχθηκε το συμβάν, που έστειλε τον άτυχο άνδρα να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο:


Πέτρος Κράνιας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ