17 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Η επαναστάτρια που έκραξε τον Τσίπρα ήταν κομματόσκυλο ΣΥΡΙΖΑ, κοινό Χατζηνικολάου αλλά κατέληξε να καίει σημαία του ΣΥΡΙΖΑ

[Πόσο γελοίος αισθάνεσαι ρε Χατζηνικολάου βλέποντας σήμερα αυτό που έγραφες από κάτω της "Επιθεωρήτρια Πωλήσεων" αντί για "κομματόσκυλο ΣΥΡΙΖΑ", όταν πριν 2 χρόνια την άφηνες να βρίζει τον Βρούτση;]

Η επισκέπτρια που βρισκόταν στα θεωρεία της Βουλής και διέκοψε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για το πολυνομοσχέδιο, έχει... δυναμικό παρελθόν. Δείτε την σε βίντεο να καίει σημαία του ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι η στιγμή που ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρα, ανέβαζε "στροφές" κατά της αντιπολίτευσης στην ομιλία του το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή. Συγκεκριμένα λέγοντας πως "σας καταλαβαίνω ότι σας ενοχλούν αυτά όλα, αλλά θέλω να απαντήσω σε αυτή τη μομφή που μας απευθύνατε για τα μέτρα και την συμφωνία. Εμείς δώσαμε μια επτάμηνη μάχη στην διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα. Και πήραμε πολλά σε όφελος του ελληνικού λαού. Πήραμε μια δύσκολη απόφαση, ήταν μια απόφαση συμβιβασμού. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Ο λαός ήξερε πριν τις εκλογές και όχι μετά την Συμφωνία και πήρε την απόφαση ποιος θα την διαχειριστεί. Ο λαός αποφάσισε…".

Τότε, λοιπόν, μια γυναίκα που παρακολουθούσε την συνεδρίαση από τα θεωρεία της Βουλής ακούστηκε να φωνάζει: "Ο ελληνικός λαός, ψήφισε ΟΧΙ…"

Μια παρέμβαση που απαγορεύεται ρητά από τον ΚτΒ και προκάλεσε την άμεση κινητοποιήση της αστυνομικής φρουράς. Ο Πρωθυπουργός, πάντως, χαμογελαστός, έδειξε ανοχή και συνεχίζοντας τον λόγο του, είπε: "Αφήστε, η Βουλή μας είναι το λίκνο της Δημοκρατίας. Και στο λίκνο της Δημοκρατίας μπορεί να υπάρχουν όλα… και αυτά…".


Αυτό που έχει ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι πως η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται να του τα έχει... μαζεμένα του πρωθυπουργού. Όπως βλέπετε στο video του newsit.gr, στις 13 του περασμένου Ιουλίου, είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα ομοσπονδίες εργαζομένων, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και απλός κόσμος προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την επίτευξη της συμφωνίας με τους εταίρους, που σηματοδοτούσε τη συνέχιση των μνημονίων.

Η ίδια γυναίκα είχε τραβήξει και τότε τα φλας των φωτογράφων, όταν έκαψε έξω από τη Βουλή μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο συγκεκριμένος τρόπος διαμαρτυρίας είχε προκαλέσει αντιδράσεις σε κάποιους από τους διαδηλωτές.



«Με πρόδωσε ο Τσίπρας. Με απογοήτευσε», έλεγε καθώς έκαιγε τη σημαία.



Όμως από τη φωτιά άρπαξαν και κάποιοι θάμνοι στον περίβολο της Βουλής. Ωστόσο, η φωτιά σβήστηκε αμέσως.





Η πρώτη φορά που... γνωρίσαμε πάντως την κυρία Αυγή Βουτσινά, ήταν όταν παριστάνοντας τον απλό λαό και όχι το κομματόσκυλο που ήταν έβριζε επί 5 λεπτά τον Βρούτση υπό την ανοχή του Χατζηνικολάου, τον Δεκέμβριο του 2013: