01 Οκτωβρίου 2015

Πέρεθ: «Το ματς ήταν στημένο»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης μετά την κατάθεση του πρώην άσου της Βέροιας πως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2013, στήθηκε για στοιχηματικούς λόγους.

Ο Πέρεθ, ο οποίος είναι και αυτός κατηγορούμενος για την υπόθεση, υποστήριξε στην κατάθεσή του όσα οι Γεωργέας, Καλαϊτζίδης και Καλογέρης, λέγοντας πως το παιχνίδι ήταν στημένο.

Ο Ισπανός μέσος είχε αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς και απολογήθηκε στον κ. Ανδρεάδη λέγοντάς του ότι στο ημίχρονο δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί στα αποδυτήρια, γιατί δεν είχε μεταφραστή. Εκ των υστέρων, ωστόσο, του είπαν ότι η ομάδα του θα έπρεπε να χάσει με 3-0 για στοιχηματικούς λόγους. Ο τότε γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, είχε μπει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 και είχε πει στους παίκτες να ηττηθούν με το συγκεκριμένο σκορ.

Η απολογία του Πέρεθ δεν αποκλείεται να βάλει ξανά σε μπελάδες τη Βέροια, η οποία είχε αθωωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όταν παρουσίασε έγγραφο με δήλωση του Πέρεθ στην οποία έλεγε πως δεν είχε υποπέσει κάτι μεμπτό στην αντίληψή του.