05 Οκτωβρίου 2015

Δείτε τις λαμπερές υποψήφιες «πρώτες Κυρίες» της Νέας Δημοκρατίας (ΦΩΤΟ)

Το προφίλ των συζύγων των διεκδικητών της αρχηγίας

«Πίσω από κάθε ισχυρό άντρα βρίσκεται μια δυναμική γυναίκα», κάτι που στην περίπτωση των συγκεκριμένων πολιτικών αντρών ταιριάζει γάντι.
Αυτές είναι οι όμορφες κυρίες που συνοδεύουν διακριτικά (όχι πάντα) τους υποψήφιους αρχηγούς της Νέας Δημοκρατίας, δίνοντας πόντους στο προφίλ τους!

Ιωάννα Κολοκοτά


Του… υπηρεσιακού

Ποιος δεν έχει σχολιάσει θετικά τη διακριτική στάση της Ιωάννας Κολοκοτά στο πλευρό του Βαγγέλη Μεϊμαράκη; Κομψή και σικ, έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του συζύγου της, συνοδεύοντάς τον συνήθως σε επίσημες εκδηλώσεις. Ξανθιά, καλοντυμένη και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Μαρέβα Μητσοτάκη


Η επιτομή της κομψότητας

Ο γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκος, είναι παντρεμένος με τη Μαρέβα Μητσοτάκη. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, κουμάντο στο σπιτικό τους κάνει εκείνη, Ωστόσο, η Μαρέβα είναι από τις πιο διακριτικές γυναίκες, αφού εμφανίζεται σπανιότατα. Κομψή σχεδόν πάντα, αφού και η ίδια ασχολείται με τη μόδα. Με την αδελφή της, Δήμητρα Κολοτούρα, δημιουργούν τη δική τους σειρά με σανδάλια με την επωνυμία «Zeus & Dione».

Ελεάννα Βλάχου


Επιχειρηματικός νους

Η λίστα μεγαλώνει με την υποψηφιότητα του Αποστόλη Τζιτζικώστα. Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι παντρεμένος με την Ελεάννα Βλάχου. Η όμορφη επιχειρηματίας από τη συμπρωτεύουσα βρίσκεται στη ζωή του αρκετό καιρό. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, ενώ εκείνη στέκεται διακριτικά στο πλευρό του, τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και, παράλληλα, ασχολείται και με τις δικές της υποχρεώσεις.

Ευγενία Μανωλίδου


Με… μαεστρία!

Μόνο διακριτική δεν τη λες! Η Ευγενία δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, αφού μέσα από τις «περιπέτειές» της με τα ΜΜΕ λίγο-πολύ την ξέρουμε. Η πρώην παρουσιάστρια και μαέστρος στηρίζει κάθε βήμα, επαγγελματικό ή πολιτικό, του Άδωνι. Λέτε αυτήν τη φορά να γίνει… πρώτη κυρία της ΝΔ; Παρά τα όποια… ατοπήματα, πάντως, το στιλ της είναι από τα πιο σικ!

Του Αναστάσιου Ε. Δαφνή
*Από το ένθετο «BACKSTAGE» της εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφόρησε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου