05 Οκτωβρίου 2015

ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ! Σε κλοιό (ξανά) ο Γιάννος

Αν διαβάσετε προσεκτικά το non paper  που εξέδωσε προχθές το Μαξίμου για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών και τις διαπλοκές του Θωμά Λιακουνάκου με το πολιτικό σύστημα θα βγάλετε ενδιαφέροντα και ασφαλή συμπεράσματα.

Όχι για την τύχη του Θωμά Λιακουνάκου που έτσι κι αλλιώς δεν ενδιαφέρει κανέναν εκτός βέβαια από το μικρόκοσμο των εμπόρων όπλων αλλά για το τι ακριβώς θα συμβεί με έναν ακόμη πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Στο non paper του Μαξίμου αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Στην περίοδο 1996 – 2009 τα εξοπλιστικά προγράμματα που πήρε μέσω Λιακουνάκου το υπουργείο Εθνικής Αμύνης αγγίζουν τα έξι δισεκατομμύρια ευρώ. Στο σημείο αυτό αναφέρονται τα δύο επίμαχα προγράμματα, η προμήθεια των Λέοπαρντ 2 και των ιπτάμενων ραντάρ.

Αμέσως μετά το non paper του Μαξίμου αναφέρει τα ονόματα των υπουργών Αμύνης που εμπλέκονται στο σκάνδαλο.

Κατά σειρά όπως τα αναφέρει είναι Άκης Τσοχατζόπουλος, Γιάννος Παπαντωνίου και οι Γενικοί Διευθυντές των εξοπλιστικών προγραμμάτων Ιωάννης Σμπώκος και Αντώνης Κάντας.

Όπως γνωρίζετε ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι ήδη στον Κορυδαλλό, ενώ ο Γιάννος Παπαντωνίου αντιμετωπίζει περιπέτειες με τη Δικαιοσύνη, αφού δεν μπορεί να δικαιολογήσει λογαριασμούς που έχει στο εξωτερικό η γυναίκα του.

Μάλιστα ο ίδιος στη διάρκεια της ανάκρισης είπε δυο φορές ψέματα ισχυριζόμενος ότι το επίμαχο ποσό προέρχεται από κατάθεση του πρώην συζύγου της.

Βέβαια όταν εκλήθη  είπε ότι δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να καταθέσει το συγκεκριμένο ποσό στο λογαριασμό της πρώην γυναίκας του, γιατί ο ίδιος δεν είχε εισοδήματα.

http://lykavitos.gr/archives/228807