16 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΚΑΝΑ ΜΥΡΙΟ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ! Την παραίτηση Σαββαϊδου ζήτησε ο Τσίπρας


Με τουλάχιστον 2 υπουργούς λαμόγια, θα βγει να κάνει και δηλώσεις: "Είμαστε αμείλικτοι με θέματα διαφθοράς... των άλλων"

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Τσακαλώτο να επικοινωνήσει με τη γγ Δημοσίων Εσόδων και να της ζητήσει να διευκολύνει την κατάσταση και να παραιτηθεί από τη θέση της, έπειτα από την εμπλοκή της και την διπλή δίωξη που της ασκήθηκε από τη δικαιοσύνη

Την παραίτηση της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαϊδου, ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος έπειτα από σχετική οδηγία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον κ. Τσακαλώτο να επικοινωνήσει με τη γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και να της ζητήσει να διευκολύνει την κατάσταση και να παραιτηθεί από τη θέση της, έπειτα από την εμπλοκή της και την διπλή δίωξη που της ασκήθηκε από τη δικαιοσύνη.

Στο ερώτημα τι θα συμβεί εάν η κυρία Σαββαϊδου αρνηθεί να πειθαρχήσει με την εντολή του πρωθυπουργού να παραιτηθεί, κυβερνητικά στελέχη παρατηρούσαν: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα...» χωρίς όμως να διευκρινίζουν τι ακριβώς εννοούν.