02 Οκτωβρίου 2015

ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ! Το... φιάσκο Εσιέν! Σκέψεις για λύση συμβολαίου στον Παναθηναϊκό

Ντελίριο στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού προκάλεσε ο Μίκαελ Εσιέν όταν ήρθε στο "τριφύλλι" και θεωρήθηκε μία από τις πιο σπουδαίες μετεγγραφές επί εποχής Αλαφούζου! Αυτό το ντέλιριο όμως... έδωσε τη θέση του σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό φιάσκο.

Ο Γκανέζος... δεν έχει ακουμπήσει μπάλα και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Sport Day" οι "πράσινοι" αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Αν ο Αφρικανός μέσος δεν αρχίσει να παίζει μέσα στις επόμενες δύο με τρεις εβδομάδες τότε αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιό του μα τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι ένα μήνυμα που το έχει λάβει και ο ίδιος, ο οποίος συχνά κάνει παράπονα για ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Στο "τριφύλλι" φοβήθηκαν αρκετά μετά το τράβηγμα που υπέστη στους κοιλιακούς, στις 20 Σεπτεμβρίου και τους προβληματίζει το γεγονός ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη αυτές τις ενοχλήσεις, καθώς τον εξέτασε πριν από λίγες ημέρες ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ, Παναγιώτης Κουλουμέντας και ενημέρωσε ότι δεν διαπίστωσε κάτι παραπάνω από ένα ελαφρύ τράβηγμα.Υπάρχει η σκέψη ότι ο οργανισμός του αργεί να επανέλθει μετά από μυϊκούς τραυματισμούς, αλλά ελπίζουν ότι στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα μπορέσει να προπονηθεί.

Ο Εσιέν σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν μιλιέται αυτές τις ημέρες.