01 Οκτωβρίου 2015

Ενας μαθητής στον πάγκο της Ντόρτμουντ - Πήρε άδεια από το σχολείο για να ταξιδέψει Ελλάδα

Ενας μαθητής σχολείου θα βρίσκεται σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας και θα αποτελεί έναν εκ των αναπληρωματικών της Ντόρτμουντ στην αναμέτρηση του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε να αφήσει στη Γερμανία Παπασταθόπουλο και Χούμελς, για να παίξουν την Κυριακή με την Μπάγερν, σήμερα θα παίξει με δίδυμο Γκίντερ (η Μπορούσια τον αγόρασε πέρσι με 10.000.000 ευρώ από την Φράιμπουργκ) και Σούμποτιτς και τρίτος στόπερ δεν υπάρχει στο ρόστερ της.

Για να έχει μια επιλογή στον πάγκο, ο προπονητης της Μπορούσια πήρε στην αποστολή τον Πάτρικ Φριτς, τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό της Κ19 της Ντόρτμουντ!

Ο Φριτς δεν έχει κλείσει καν τα 17 του, είναι γεννημένος στις 21 Δεκεμβρίου 1998(!) και για να μπορέσει να έρθει στην Θεσσαλονίκη, η Ντόρτμουντ πήρε άδεια από το σχολείο του, αφού ο νεαρός θα απουσιάσει τρεις μέρες από τα μαθήματά του.

Ο μικρός, που όταν θα επιστρέψει στο σχολείο του θα έχει να λέει για τη συνύπαρξή του με τα αστέρια της Μπορούσια (στη φωτό, κάνει σπριντ με τον Ρόις), είναι καλός παίκτης, και είναι ήδη διεθνής με την Κ17 της Γερμανίας.

Ο Τούχελ τον ξεχώρισε στην Κ19 και τον επέλεξε, καθώς είναι δηλωμένος και στη σχετική λίστα της ΟΥΕΦΑ.