30 Οκτωβρίου 2015

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ! Ομοβροντία Άδωνι, Κυριάκου και GGκώστα εναντίον Τσίπρα

Αδωνις από την Κρήτη: Φτάσαμε ως εδώ γιατί οι πολιτικοί δεν λέμε την αλήθεια
-Αγρίεψε ο Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Αμήχανος, ψεύτης, κουρασμένος, φθαρμένος
-Τζιτζικώστας: Για κάθε λάθος του Τσίπρα, απαιτείται ένα νέο μέτρο


«Η Ελλάδα έφτασε εδώ γιατί οι πολιτικοί δε λέμε χρόνια την αλήθεια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στο πλαίσιο της ομιλίας του σε στελέχη και φίλους του κόμματος στο ξενοδοχείο Ατλαντίς στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Αναφερόμενος στην Νέα Δημοκρατία, είπε πως η ενότητα του κόμματος δεν κινδυνεύει αλλά σημείωσε: «Δεν είναι το παν η ενότητα. Ενότητα είχαμε και στις 21 Σεπτεμβρίου και χάσαμε με 7,5 μονάδες τις εκλογές».

Τέλος άσκησε σφοδρή κριτική στον Τσίπρα για την απραξία των 8 μηνών αναφέροντας πως ο Τσίπρας δεν θα πέσει από τον καναπέ αλλά μετά σκληρή σύγκρουση μαζί του. "Αν θέλετε κάποιον που θα ψηφίζει ότι φέρνει ο Τσίπρας στη Βουλή και θα μιλάει για συναινέσεις κ.λπ, μη με ψηφίσετε γιατί δεν θα το κάνω" τόνισε χαρακτηριστικά  


Ο Αδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι «πρέπει να αντιστρέψουμε την ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς, αλλιώς δεν θα μπορούμε να κυβερνήσουμε».



Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην βουλευτής Μ. Σενετέκης καθώς και πλήθος στελεχών και φίλων του κόμματος.


Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ νωρίτερα συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του σε Ρέθυμνο και Χανιά.



Αγρίεψε ο Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Αμήχανος, ψεύτης, κουρασμένος, φθαρμένος


Επίθεση με σκληρή γλώσσα κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, σε δηλώσεις του στο Επιμελητήριο Εύβοιας, είπε ότι ο πρωθυπουργός, ένα μόλις μήνα μετά τις εκλογές, είναι ήδη φθαρμένος και ανεπαρκής να διαχειριστεί την επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.

«Ήταν ήδη ηθικά έκπτωτος από το γεγονός ότι είπε απίστευτα ψέματα στις εκλογές του Ιανουαρίου. Όσοι τον βλέπουν, και η εικόνα του και η στάση του, δείχνουν έναν πρωθυπουργό κουρασμένο και αμήχανο και ο οποίος για βασικά θέματα όπως ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ταλαιπωρεί εδώ και δύο μήνες ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ιδιωτική εκπαίδευση χωρίς να μπορεί να δώσει λύση», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε για την οικονομική κατάσταση ότι χρειάζεται σταθερό τραπεζικό σύστημα, σταθερή και μειωμένη φορολογία και πρωτίστως μια κυβέρνηση που να σέβεται τον επιχειρηματία και να μην υπερφορολογεί την οικονομική δραστηριότητα. Η σημερινή κυβέρνηση δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και η οικονομία βουλιάζει πάλι στην ύφεση, εκτίμησε σχετικά.

Τέλος, ο Κ. Μητσοτάκης, είπε για τη ΝΔ, πως την επομένη των εκλογών για την εκλογή του προέδρου της, θα είναι ενωμένη και πιο ισχυρή και πως, όσο περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο πιο ισχυρή εντολή θα δώσουν στον επόμενο αρχηγό να αλλάξει το κόμμα και να το μετατρέψει σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη - εκφράζοντας την ελπίδα να είναι ο ίδιος εκείνος που θα αναλάβει το "δύσκολο" αυτό έργο

Τζιτζικώστας: Για κάθε λάθος του Τσίπρα, απαιτείται ένα νέο μέτρο

Στη Λαμία βρέθηκε την Παρασκευή ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, εκτοξεύοντας τα «βέλη» του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Για κάθε λάθος του Τσίπρα, απαιτείται και ένα νέο μέτρο. Και είναι βέβαιο ότι θα επιβάλουν και άλλα νέα μέτρα», τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι δείκτες της ανεργίας θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, όπως και οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, εξαιτίας κυβερνητικών λαθών.

«Η μαύρη τρύπα των εσόδων είναι 6,4 δισ. ευρώ», προσέθεσε.

Σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, ο κ. Τζιτζικώστας έριξε τις ευθύνες στον πρωθυπουργό για το γεγονός πως επέτρεψε η Ελλάδα να αναλάβει ρόλο ευθύνης στο ακανθώδες θέμα, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση.

«O κ.Τσίπρας επιτρέπει να αναλάβει η Ελλάδα έναν ρόλο ευθύνης που δεν της αναλογεί και δεν μπορεί να διαχειριστεί», υπογράμμισε.