12 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!Σε έλλειψη και πάλι τα iPhone 6S! ΒΙΝΤΕΟ

Τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus κυκλοφορούν από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στην Ελλάδα και για ακόμα μία φορά η ζήτηση φαίνεται να είναι πολύ μεγαλύτερη από τα αποθέματα.

Παρά την οικονομική κρίση στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus κατάφεραν για ακόμα μία φορά να γίνουν ανάρπαστα και αυτό φάνηκε αρχικά από τις προπαραγγελίες που είχαν οι εταιρίες, οι οποίες ξεπέρασαν τις 6.000, αλλά και από τον κόσμο που πήγε στα καταστήματα για να αγοράσει τη νέα συσκευή της Apple.
Συνολικά στην Ελλάδα έφτασαν περίπου 10.000 τεμάχια από τα οποία πολύ λίγα μοντέλα πλέον είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και όσοι δεν βρήκαν αυτό που ήθελαν θα πρέπει να περιμένουν μερικές μέρες μέχρι να έρθει το επόμενο “κύμα” συσκευών στα καταστήματα.


Μην ξεχνάμε επίσης ότι η τιμή των νέων iPhone 6S και iPhone 6S Plus είναι περίπου 50 ευρώ πιο πάνω σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και ξεκινά από τα 789 ευρώ (χωρίς επιδότηση συμβολαίου) για το iPhone 6s (με την οθόνη των 4,7 ιντσών) με αποθηκευτικό χώρο 16 Gb και μπορεί να φτάσει τα 1.099 ευρώ iPhone 6S Plus με 128 GB.
Πάντως τη μεγαλύτερη ζήτηση φαίνεται πως έχει το iPhone 6S στην έκδοση με τα 64GB που κοστίζει 899€ ειδικότερα το νέο Rose Gold χρώμα που κυκλοφόρησε η Apple.