29 Οκτωβρίου 2015

Kelly Brook: Αδυνατισμένη και πιο σ@ξι από ποτέ στο νέο της αποκαλυπτικό ημερολόγιο

Το μοντέλο από τη Βρετανία απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι η... βασίλισσα των σέξι ημερολογίων

Μία μικρή γεύση από την καινούργια της δουλειά έδωσε στους φαν της στο Instagram η εκρηκτική Kelly Brook, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι είναι η... βασίλισσα των σέξι ημερολογίων.
Η 35χρονη δημοσίευσε σήμερα στο προφίλ της φωτογραφίες από το ημερολόγιο του 2016 που δημιούργησε σε συνεργασία με την εταιρεία Danilo.

Εμφανώς αδυνατισμένη και πιο σέξι από ποτέ, η μελαχροινή καλλονή επιδεικνύει τις καμπύλες της ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι ή φορώντας ένα ανοιχτό φούξια πουκάμισο που αφήνει... λίγα στη φαντασία.

Σε άλλη μία φωτογραφία, η Brook ποζάρει ξαπλωμένη αισθησιακά σε ένα κρεβάτι, φορώντας μόνο ένα μαύρο εσώρουχο.

Η 35χρονη έχασε πρόσφατα αρκετά κιλά ακολουθώντας τη σύγχρονη εκδοχή της δίαιτας Atkins, μίας διατροφής που υπόσχεται μεγάλη απώλεια βάρους με περιορισμό των υδατανθράκων. «Έχοντας φτάσει στα κιλά-στόχο μου με την Atkins, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρκετά εύκολο να την ακολουθήσω. Ταίριαξε ιδανικά με την πολυάσχολη καθημερινότητά μου. Επιπλέον, το δέρμα που δείχνει πλέον φωτεινό και τα μαλλιά μου πιο υγιή, με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η αυτοπεποίθηση μου», αναφέρει το μοντέλο σχετικά με τη δίαιτα που ισχυρίζεται ότι της άλλαξε τη ζωή.