17 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Δημοσκόπηση MRB: Τα δίνει όλα ο Χατζηνικολάου για Μεϊμαράκη

Από την πρώτη μέρα ο Νικόλας τάχθηκε στο πλευρό του Μεϊμαράκη με γελοίες αναρτήσεις για επίσκεψη στο γραφείο Καραμανλή (που δεν έγινε ποτέ) ή επαναλαμβάνοντας ότι ζητούσε ο Μεϊμαράκης, όπως πχ. να γίνουν εσωκομματικές εκλογές μέσα σε 1 εβδομάδα! Τώρα έβγαλε και δημοσκόπηση... τα 'χουμε ξανακούσει όμως αυτά το 2009 με Σαμαρά-Ντόρα...
Και κάτι άσχετο: Από εχθροί (το 2012 που τον μπινελίκωνε ο Μεϊμαράκης) έγιναν κολλητάρια... πως να έγινε άραγε αυτό και ο Χατζηνικολάου αβαντάρει τον υβριστή του... μάλλον τυχαίο θα'ναι...

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB υπάρχει καθαρό προβάδισμα μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ το Σεπτέμβριο. Κλείνει η ψαλίδα μεταξύ όλων όσων ψήφισαν ΝΔ έστω μια φορά.
Τον μεταβατικό πρόεδρο της ΝΔ βάζει στη θέση του οδηγού δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της Real News. Καταγράφεται μεγάλη διαφορά Μεϊμαράκη - Τζιτζικώστα σε όσους ψήφισαν Ν.Δ. τον Σεπτέμβριο. Ο Τζιτζικώστας, όμως κλείνει την «ψαλίδα» όταν προστίθενται όσοι κατά καιρούς «εγκατέλειψαν» το κόμμα. 

Συγκεκριμένα μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ στις τελευταίες εκλογές ο Ευ. Μεϊμαράκης λαμβάνει το 47% και ακολουθούν: Τζιτζικώστας με 19,9%, Κυρ. Μητσοτάκης με 16,4% και Αδ. Γεωργιάδης με 10,1%.

Μεταξύ όσων ψήφισαν έστω και μια φορά Νέα Δημοκρατία η ψαλίδα μειώνεται στις 10 ποσοστιαίες μονάδες.