18 Οκτωβρίου 2015

ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ NOOR1 ΒΑΓΓΕΛΗ! "Μας λείψατε" έγραψαν οι "ερυθρόλευκοι" μετά την τεσσάρα με Κροκίδη Μαρινάκη να ξεσαλώνουν

Με τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, στην επίσημη σελίδα των “ερυθρόλευκων” σε Facebook και twiter αναρτήθηκε ένα μήνυμα...
Ο Ολυμπιακός πήρε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 4-0 και έκανε το 7x7 στο πρωτάθλημα. Ο ενθουσιασμός στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο φυσικά είναι τεράστιος, κάτι που φάνηκε και από το ποστ που έγινε στον επίσημο λογαριασμό των Πειραιωτών σe facebbok και twitter.

Με σαφώς ειρωνικό ύφος και θέλοντας να “απαντήσουν” στο “Ερχόμαστε” που χρησιμοποίησε η Ένωση κατά την επιστροφή της στην Superleague, οι “ερυθρόλευκοι” -αντί για ένα απλό ποστ που γίνεται μετά τους αγώνες τους- έγραψαν “Μας λείψατε…”.





Το tweet του Κορκίδη που προκαλεί αντιδράσεις
 
Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης άφησε για λίγο την... εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και ... έπαιξε "μπάλα” στο Καραϊσκάκη, μέσω Twitter. Λίγο... άτσαλα, βέβαια, αλλά συμβαίνουν αυτά...  

“Η ΑΕΚ με τους 7 νάνους όπως ήρθε, έφυγε με μία τεσσάρα από τα παλιά στο Καραϊσκάκη. Δεν είναι ντροπή να χάνεις από τον Ολυμπιακό”, έγραψε ο κ. Κορκίδης, αμέσως μετά την εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 4-0.

Μεγάλη νίκη, αναμφισβήτητα, αλλά μην απορήσει ο κ. Κορκίδης αν μετά από αυτό το tweet μπει στη... μαύρη λίστα κάποιων, γιατί μια... ειρωνεία είναι ευδιάκριτη!



Μαρινάκης: Η φετινή ΑΕΚ είναι... απάτη
Εξερχόμενος από το Καραϊσκάκη ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 4-0 του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με αρκετή δόση ειρωνείας μίλησε με απαξιωτικά λόγια για την Ενωση και την φετινή ομάδα.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:

«Οι μεγάλες νίκες είναι με τις μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική. Η φετινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη. Ας έβαζε η διοίκηση λεφτά στην ομάδα να την κάνει μεγάλη κι όχι να την αφήσει να πέσει στη Γ' Εθνική. Η ΑΕΚ των παλαιότερων χρόνων ήταν μεγάλη ομάδα. Η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Ντέμη ήταν μεγάλη ομάδα. Τώρα δεν είναι. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτές είναι αλήθειες και πρέπει να καταγραφούν.

Εγώ έχω να πω το εξής. Το έχω τονίσει επανειλημμένα. Συνεχίζουμε με πίστη και τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμη νωρίς. Είναι τα αρχικά μας δείγματα, αλλά πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη.

Το 'χει ξανακάνει και δεν την φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, θέλει δουλειά κι όραμα για κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός».