21 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Οι selfies του Νικολόπουλου ο εκνευρισμός του Ταγματάρχη και το επεισόδιο με τη Βούλτεψη στην επιτροπή για τα κανάλια

Φωτογραφίες selfies την ώρα της συζήτησης στην επιτροπή της Βουλής, του Νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος.
Δείτε τις φωτογραφίες:



Ο εκνευρισμός του Ταγματάρχη στην επιτροπή για τα κανάλια

Το τεταμένο κλίμα στην συνεδρίαση της επιτροπής της Βουλής για το νομοσχέδιο που αφοράς τις τηλεοπτικές άδειες, δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, ο οποίος «τα άκουσε» από τους παριστάμενους βουλευτές και εκνευρίστηκε.

«Εμείς εδώ, δεν ήρθαμε να απολογηθούμε. Όταν μιλάμε και μας λένε εδώ πέρα ότι είναι άξιος ο μισθός μας, δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε. Εμείς δεν είμαστε ούτε υπάλληλοι, ούτε διορισμένοι ούτε τίποτα όχι άξιος ο μισθός μας. Εγώ δεν απαντάω σε καμία ερώτηση», είπε χαρακτηριστικά όταν η πρόεδρος, Χαρά Καφαντάρη, του έδωσε τον λόγο προκειμένου να απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών. Νωρίτερα και λίγο πριν πάρει τον λόγο, ακούστηκε βουλευτής να φωνάζει ειρωνικά «άξιος ο μισθός σας», στον ίδιο αλλά και στους δύο άλλους εκπροσώπους της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια, η κ. Καφαντάρη του έδωσε εκ νέου τον λόγο με τον κ. Ταγματάρχη να απαντά: «Για να αξιολογηθεί αν είναι καλός ο μισθός μου; Για να αξιολογηθεί αυτό;»

Δείτε το βίντεο:


Το επεισόδιο με τη Βούλτεψη στη συνεδρίαση για τις τηλεοπτικές άδειες

Ένταση επικράτησε στην επιτροπή της βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες όταν πήρε το λόγο ο Νίκος Μιχαλίτσης, τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ .

Ο κ. Μιχαλίτσης κατήγγειλε πως υπάρχει φυσικός αυτουργός για το μαύρο της ΕΡΤ. Όπως είπε εκείνος έκανε όλη την αλλοίωση του χάρτη συχνοτήτων, αυτός έκανε τις προδιαγραφές του διαγωνισμού γγια την ΕΕΤΤ και στη συνέχεια  ανταμείφθηκε λίγο πριν από το διαγωνισμό με το να διοριστεί αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ. "Ο ίδιος είναι εκείνος σύμφωνα με μαρυτρία συναδέλφων ο οποίος ανέβηκε τον ιούνιο του 2013 συνοδευόμενος συνοδευόμενος από ΜΑΤ και έκλεισε τους πομπούς του Υμηττού έριξε το μαύρο" τόνισε προκαλώντας την αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη.

"Το έγκλημα που γίνεται τώρα θα το πληρώσετε εσείς" φώναζε η βουλευτής της ΝΔ. "Μπράβο σας".