15 Οκτωβρίου 2015

Διαβάστε τι απάντησε η γαλλική αεροπορική εταιρεία Transavia σε π@ρνοστάρ που ρώτησε πότε θα ξεκινήσει η πτήση της

Το «φυσάνε και δεν κρυώνει» στην αεροπορική εταιρία Transavia, θυγατρική της Air France, το αστείο που έκανε υπάλληλος τους, στο twitter, σε μία Γαλλίδα πορνοστάρ με το όνομα Νικίτα Μπελούτσι.
Η Νικίτα, έγραψε στο twitter της εταιρίας για να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με μια πτήση, η οποία είχε καθυστέρηση.


«Μπορούμε να έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη πτήση TO3743. Έχει αλλάξει η ώρα τέσσερις φορές μέχρι πρωί. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης» έγραψε η Γαλλίδα πορνοστάρ.

Έχοντας επίγνωση του επαγγέλματος της Μπελούτσι, υπάλληλος της Transavia, που προφανώς χειρίζεται τα social media, της απάντησε:

«Η πτήση έχει προγραμματιστεί για τις 14.30. Έχει καθυστέρηση όπως σας αρέσει, εξάλλου και εμείς το προτιμούμε όταν διαρκεί περισσότερο. Να έχεις μια όμορφη μέρα. Εξακολουθώ να είμαι διαθέσιμος».



Το αστείο του υπαλλήλου δεν άρεσε ιδιαίτερα στην ηθοποιό αισθησιακών ταινιών και του απάντησε με ένα tweet που αργότερα διαγράφηκε:

«Στη Γαλλία, δυστυχώς αν είσαι πορνοστάρ, δεν έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς το μυαλό σου και να λες τη γνώμη σου. Άνοιξε τα πόδια σου, δείχνε όμορφη και σκάσε...μόνο αυτό επιτρέπεται».


Χρήστες του Twitter, οι οποίοι παρακολούθησαν τον διαδικτυακό τους διάλογο συσπειρώθηκαν για την υποστήριξη της Νικίτα Μπελούτσι, υποχρεώνοντας την αεροπορική εταιρεία να της ζητήσει συγγνώμη.

«Λυπούμαστε εάν προσβληθήκατε από αυτό το αστείο. Ο υπάλληλος μας απλώς προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα. Και πάλι, λυπούμαστε. Το αεροπλάνο θα φύγει σύντομα».