25 Νοεμβρίου 2015

ΘΟΔΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1850! Η πρόταση Ρουσόπουλου για να ξεπεράσει η ΝΔ τη σημερινή κρίση

Με άρθρο του στην “Εφημερίδα των Συντακτών”, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος καταθέτει τη δική του πρόταση προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Να εγκαταλείψει η Νέα Δημοκρατία την ιδέα να διεξάγει εκλογές με ηλεκτρονικό σύστημα online σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε, αυτό επελέγη μόνο για να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες.

Να κληθούν οι ψηφοφόροι της να εγγραφούν έως το προσεχές Σάββατο στις τοπικές οργανώσεις της περιοχής τους, ώστε να καταρτιστούν οι εκλογικοί κατάλογοι.

Οι εκλογές γίνονται χειρόγραφα, με βάση αυτούς τους καταλόγους.

Τα ονόματα των ψηφοφόρων περνούν σε ηλεκτρονική μορφή. Χρειάζονται καμιά εκατοστή ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τους οποίους διαθέτει το κόμμα, και άλλοι τόσοι εθελοντές. Έτσι, μέσα σε δευτερόλεπτα θα βρεθούν τυχόν διπλοψηφίσαντες και θα διαγραφούν.

Με αυτά τα απλά βήματα η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εκλέξει πρόεδρο εντός 15 ημερών, και να πάψει η ανόητη εσωστρέφεια που την οδηγεί σε γελοιοποίηση και αφανισμό”.