06 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΑ Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ! Συνελήφθη 23χρονος ναζί για την επίθεση στον Κουμουτσάκο - Αναζητούνται άλλοι 3 και η γυναίκα που του έσκισε το σακάκι

Η Ασφάλεια συνεχίζει τις εντατικές έρευνες της για την επίθεση στο βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο αναζητώντας τους δράστες της επίθεσης που δέχθηκε στο Σύνταγμα χθες.

Ηδη οι Αρχές έχουν προσαγάγει 25 άτομα από νωρίς σήμερα (συνολικά 5 ήταν τα πούλμαν που ήρθαν από την Δυτική Αττική και είχαν μέλη της Χρυσής Αυγής), ενώ συνελήφθη ένας εκ των δραστών καθώς ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε στην επίθεση. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άνδρα, 23 ετών από το Ιλιον.

Επίσης η Αστυνομία αναζητά έναν άνδρα 22 ετών (με το καπέλο), δραστηριοποιείται στον Πειραιά και θεωρείται «σκληρός ναζί» (έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ληστεία και επεισόδιο ρατσιστικής βίας) και μία μελαχρινή γυναίκα που τον κλωτσάει και του σκίζει το σακάκι (έχει παρελθόν σε περιστατικά αθλητικής βίας), ενώ συνολικά έχει φτάσει στο συμπέρασμα ότι πέντε ήταν οι δράστες της επίθεσης.

Μάλιστα, για τους 4 εκ των 5 δραστών υπάρχουν στοιχεία και έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως ενώ γνωρίζουν ότι ανήκουν σε ακροδεξιά νεοναζιστική οργάνωση. Μάλιστα, γίνεται ήδη έρευνα στα σπίτια των 3 ταυτοποιημένων ατόμων για την επίθεση.

Μετά από έρευνα των Αρχών στο βίντεο, διαπιστώθηκε ότι είναι οργανωμένο το επεισόδιο και ακούγεται ένας εκ των 5 δραστών να φωνάζει «Βγάλτε τον μπροστά, πάρτε τον, πάρτε τον», αναφερόμενος στον κ.Κουμουτσάκο τον οποίο απομόνωσαν από το πλήθος και τον χτύπησαν.