26 Νοεμβρίου 2015

Ανθρωποκυνηγητό για τον 31χρονο μακελάρη του τριπλού φονικού - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ όπου καταδιώκει τα θύματα για να τα μαχαιρώσει!

- Άφαντος ο 31χρονος δράστης του τριπλού φονικού στη Λεμεσό
- Παρών στην δολοφονία του 21χρονου Κωνσταντίνου Ντορζή ο 62χρονος πατέρας του θύτη
- Αυτόπτης μάρτυρας επενέβη, ενώ ο πατέρας του δράστη ισχυρίστηκε ότι του κλεψαν το μαγαζί!
- Παρών σε ακόμα μια εκ των τριών δολοφονιών ο 62χρονος εστιάτορας
- Ο 62χρονος εντοπίστηκε στο εστιατόριο της οδού Ηρώων και δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές
- Υπό 8ημερη κράτηση ο πατέρας του 31χρονου καταζητούμενου Χριστάκη Θωμά
- Το μαχαίρι βρέθηκε στο νεροχύτη της κουζίνας του εστιατορίου, καθαρισμένο...
- Πατήρ και υιός είχαν προ καιρού επιτεθεί άγρια σε ιδιοκτήτη διπλανού εστιατορίου
;Άφαντος παραμένει ο 31χρονος δράστης, 36 ώρες μετά τη διάπραξη του εγκλήματος σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού στις 7 το βράδυ της 24η Νοεμβρίου και ο Χρίστου Θωμά κυκλοφορεί ελεύθερος. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 31χρονου μέχρι και αυτή την ώρα παραμένουν άκαρπες.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο παρουσίασε το Mega Κύπρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μέσα από το οποίο φαίνεται ο 31χρονος δράστης να ακολουθεί τους τρεις νεαρούς για να τους σκοτώσει.



Πολύ μικρές κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο μαχαίρι στο νεροχύτη του εστιατορίου του 62χρονου πατέρα του 31χρονο φονιά Χριστάκη Θωμά, σαν κάποιος να ήθελε να το καθαρίσει ανέφεραν οι Αρχές, ενώ καταζητείται ο γιος του, ως υπεύθυνος για τις τρεις δολοφονίες, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή με βάση τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων.

Ο μάρτυρες αυτοί εμπλέκουν στους αποτρόπαιους φόνους και τον ίδιο τον πατέρα του δράστη, παρόλο που από χθες υπήρξαν αναφορές ότι είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς, να εμποδίσει τον γιο του από το να σκοτώσει τα δύο αδέλφια και τον συμβίο της αδελφής τους. Εξάλλου, είχε εξ' αρχής προβληματίσει τις ανακριτικές Αρχές, το γεγονός ότι ενώ θεωρείτο ότι προσπάθησε να αποτρέψει τον γιο του από την διάπραξη των φόνων, ωστόσο, δεν συνεργαζόταν καθόλου με τους ανακριτές.

Αντιθέτως, το δικαστήριο τον θεωρεί ως εν δυνάμει συνεργό στους φόνους, εμπλεκόμενο σε συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, καθώς μάρτυρες ανέφεραν ότι ακολούθησε όντως τον γιο του, αλλά όχι για να τον εμποδίσει, καθώς ένας αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι τουλάχιστον στην δολοφονία του Κωνσταντίνου Ντορζή, του ενός εκ των δύο αδελφών, όταν ο αυτόπτης μάρτυρας προσέτρεξε για να σταματήσει το κακό, ο πατέρας του δράστη του είπε να μην εμπλακεί και ότι το θύμα τους είχε κλέψει το μαγαζί!


Εξάλλου, άλλη μαρτυρία αναφέρει ότι ο 62χρονος πατέρας του δράστη ήταν παρών και στην δεύτερη από τις τρεις δολοφονίες, ενώ υποψίες εις βάρος του ηγέρθησαν από το γεγονός ότι το κουζινομάχαιρο με το οποίο έγιναν οι φόνοι βρέθηκαν στον νεροχύτη του εστιατορίου, με ελάχιστες μικρές κηλίδες αίμα, κάτι που υποδεικνύει προσπάθεια καθαρισμού του από τον 62χρονο.

Μάρτυρες άκουγαν για ώρα να εκτυλίσσεται και να κλιμακώνεται σε ένταση ο καυγάς μέσα στο εστιατόριο όταν ακούστηκε «Άνθρωπος εσύ να με κλέφκεις», άγνωστο αν προερχόταν από τον δράστη, τον πατέρα του ή από τους τρεις δολοφονηθέντες, τα αδέλφια Ντορζή και τον 24 συμβίο της αδελφής τους Αιμίλιο Μιλτιάδους. Τα ερωτηματικά πολλά, καθώς στην υπόθεση εμπλέκεται και μια γυναίκα από την Λάρνακα, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι πέρα από την γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση με τρόπο που δεν είναι ακόμα γνωστός, ο καυγάς προέκυψε για ναρκωτικά.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο Χριστάκης Θωμά είχε μπλεξίματα και φάκελο στην αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών και επιθέσεις εναντίον πολιτών.

Ο 31χρονος καταζητούμενος γιος του, Χριστάκης Θωμά, θεωρείται ως εξαιρετικά επικίνδυνος και καλούνται οι πολίτες να μην το πλησιάσουν, αλλά να δώσουν πληροφορίες για τις κινήσεις του.

Ο καταζητούμενος Χριστάκης Θωμά

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιοκτήτης διπλανού εστιατορίου είχε καταγγείλλει ότι πατέρας και γιος προ καιρού του είχαν επιτεθεί με άγριο τρόπο και ότι και τότε είχε ο 31χρονος ανασύρει μαχαίρι. Η αστυνομία, εξάλλου, θεωρεί ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην σύλληψη του 31χρονου δράστη.

Δείτε το βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:


http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=180948&catid=31