08 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ! Το Μαξίμου επιχειρεί να θέσει σε καταστάση ομηρίας ολόκληρο το μηντιακό σύστημα

Σε κατάσταση δικαστικής ομηρίας βρίσκεται σχεδόν ολόκληρο το μιντιακό σύστημα καθώς και ισχυροί παράγοντες του επιχειρηματικού κόσμου.

Η απόφαση του εισαγγελέα διαφθοράς να δεσμεύσει εκατό εκατομμύρια ευρώ και το σύνολο των ακίνητων περιουσιακών στοιχείων γνωστού καναλάρχη σηματοδοτεί την καταιγίδα που έρχεται αφού οι διώξεις θα γενικευτούν και μάλιστα μέσα στον Νοέμβριο.

Στις 12 Νοεμβρίου θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα διαφθοράς ένας ακόμα παράγοντας των Μέσων Ενημέρωσης.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη δημοσιογραφικού συγκροτήματος που καλείται να απολογηθεί για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απιστία.

Ο εν λόγω εκδότης θα ζητήσει προθεσμία. Εξάλλου το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τα κορυφαία στελέχη συστημικής τραπέζης που χορήγησαν τα δάνεια στο συγκεκριμένο εκδότη και τώρα διώκονται για κακουργηματική απιστία σε βάρος της τραπέζης.

Τα ίχνη του χρήματος

Το ζήτημα δεν σταματάει στις διώξεις για τα δάνεια. Οι αρμόδιοι εισαγγελείς ακολούθησαν τα ίχνη του χρήματος και εντόπισαν ένα μεγάλο μέρος του δανείου που είχε πάρει Δημοσιογραφικός Οργανισμός σε λογαριασμό του ιδιοκτήτη της εταιρείας στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους.

Η έρευνα των εισαγγελέων διευκολύνεται πλέον από τις ξένες τράπεζες μετά την απόφαση των Ευρωπαίων και των Αμερικανών να χτυπήσουν τη διακίνηση μαύρου χρήματος.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν βάλει στο στόχαστρο τα δάνεια που έχουν δοθεί και σε ένα ακόμα μεγάλο δημοσιογραφικό συγκρότημα το οποίο έχει σταματήσει εδώ και μήνες να τα εξυπηρετεί.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως ότι η διαδικασία που έχει ακολουθηθεί με τον καναλάρχη στον οποίο κατέσχεσαν λογαριασμούς και ακίνητα θα εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις των λεγόμενων θαλασσοδανείων.

Προφανώς κάποιοι προχώρησαν σε διασταλτική ερμηνεία του νόμου και ετοιμάζουν παραπομπές με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών δημόσιου χρήματος γιατί οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με δημόσιο χρήμα.

http://lykavitos.gr/archives/237305