13 Νοεμβρίου 2015

Ο Τζιτζικώστας «πάει» Συγγρού μέσω Μακεδονίας – Που ποντάρει για τη νίκη ο περιφερειάρχης

Στη Βόρεια Ελλάδα εναποθέτει τις ελπίδες του ο Απόστολος Τζιτζικώστας για να κλειδώσει την αρχηγία της ΝΔ, την επόμενη Κυριακή.

Στο επιτελείο του περιφερειάρχη θεωρούν πως αν ο ίδιος πάρει μεγάλο αριθμό ψήφων από τη Βόρεια Ελλάδα έως τη Θεσσαλία τότε είναι κοντά στο να κερδίσει τη μάχη.

Συγκεκριμένα οι συνεργάτες του Τζιτζικώστα στηρίζονται πολύ στα ποσοστά που είχε καταγράψει την πρώτη Κυριακή για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αν ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, φύγει μπροστά με μεγάλη διαφορά από τους συνυποψηφίους του τότε μπορεί να καλύψει τη διαφορά της Αττικής που υπολείπεται αφού και στην υπόλοιπη Ελλάδα κρατάει δυνάμεις.

Για αυτό την εβδομάδα που απομένει το επιτελείο Τζιτζικώστα θα δώσει μεγάλο βάρος στη Μακεδονία. Εξάλλου η στρατηγική αυτή είχε αρχίσει να διαφαίνεται από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επαναλάμβανε συνεχώς σε κάθε δημόσια εμφάνιση του πως «ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ θα είναι Μακεδόνας»σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του στη Βόρεια Ελλάδα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ετοιμάζει και μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει την προεκλογική του εκστρατεία και να στείλει μήνυμα νίκης από την έδρα του.

ΠΗΓΗ: 15 minutes