17 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Σκληρή κριτκή Άδωνι στον Τζιτζικώστα για το σποτάκι όπου νεαρός ξεφορτώνεται τον συνταξιούχο

Αποδέκτης σκληρής κριτικής και ειρωνικών σχολίων έγινε ο Αποστολος Τζιτζικώστας μετά τη φαεινή ιδέα των υπευθύνων της καμπάνιας του να φτιάξουν σποτάκι όπου σχεδίαζαν να δείξουν πως το νέο πρέπει να αφήσει πίσω του το παλιό.

Το αποτέλεσμα βέβαια εκθέτει τον Απόστολο αφού ο κόσμος τελικά βλέπει έναν νεαρό να κουβαλάει στην πλάτη του έναν ξερόλα (για να τα λέμε όλα) συνταξιούχο, μπάρμα τον οποίο κάποια στιγμή ξεφορτώνει (ευτυχώς στο γκαζόν) για να αναζητήσει το νέο με το Απόστολο Τζιτζικώστα που βρίσκεται δίπλα του. Τελικά οι δυό τους ξεκινάνε να τρέχουν αφήνοντας πίσω τους τον μπάρμπα ξαπλωμένο στο γκαζόν...

Το σποτάκι μάλιστα κατέκρινε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητώντας την απόσυρσή του αφού θεωρεί ότι διακωμωδεί τον Μεϊμαράκη και σημειώνοντας πως ο ίδιος έκοψε σκηνή από δικό του σποτ επειδή θεώρησε ότι δεν άρμοζε στη ΝΔ







Νέο σποτάκι με ηλικιωμένους

Με αθλητική εμφάνιση, φορώντας φόρμα, ο Απόστολος Τζιτζικώστας πρωταγωνιστεί στο νέο σποτάκι για την υποψηφιότητά για την προεδρία της ΝΔ.

Μιλώντας με τα μέλη της οικογένειας δίνει έμφαση στην ανάγκη να τον στηρίξουν όλες οι γενιές και οι ηλικίες με σκοπό ,όλοι μαζί να τα αλλάξουμε όλα». Κυριαρχεί το σύνθημα «αν δεν αλλάξουμε θα ξαναχάσουμε», με το οποίο ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία τονίζει πως πρέπει άμεσα να δοθεί νέα πνοή στην παράταξη προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες.
Το σποτάκι αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου.