30 Νοεμβρίου 2015

Νέο βιβλίο αποκαλύπτει: Ο Μπιλ Κλίντον «ρίχτηκε» στην Τζάκι Κένεντι

Ο γυναικάς Μπιλ Κλίντον προσπάθησε να αποπλανήσει την χήρα του Τζον Κένεντι, μέσα στο διαμέρισμά της, στο Μανχάταν - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ γοητεύτηκε από την όμορφη Τζάκι, παρόλο που εκείνη ήταν 17 χρόνια μεγαλύτερή του - Τι εξομολογήθηκε η ίδια μετά το περιστατικό σε φίλη της
Ο Μπιλ Κλίντον από νεαρή ηλικία θαύμαζε την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζάκι Κένεντι, συγκεκριμένα, από όταν εκείνη είχε εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, όταν ο σύζυγός της, Τζον Κένεντι έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ, τον Ιανουάριο του 1961.

Εκείνη του είχε δώσει τις ευχές της, όταν ο Κλίντον έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ το 1992 και ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1993, η Τζάκι Κένεντι προσκάλεσε το ζεύγος Κλίντον να περάσουν μαζί της μερικές ημέρες στο εξοχικό της στο Martha's Vineyard. Τότε, μάλιστα, λέγεται ότι η Τζάκι είχε δώσει συμβουλές στην Χίλαρι Κλίντον, πώς να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι είναι η σύζυγος ενός γοητευτικού πολιτικού, που εύκολα μπορεί να γίνει «στόχος» για τις άλλες γυναίκες. Εκείνη την περίοδο το ζεύγος Κλίντον είχε μοιραστεί με την χήρα του Τζον Κένεντι τις ανησυχίες και τους φόβους του, πως κάποιος θα μπορούσε να δολοφονήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το 1993 ο Μπιλ Κλίντον και η Τζάκι Κένεντι σε εκδήλωση στη Βοστόνη



Τώρα, ένα νέο βιβλίο με τίτλο: «In Bill and Hillary: So this is that thing called love», των συγγραφέων Darwin Porter και Danforth Prince, έρχεται να ταράξει τα νερά στις ΗΠΑ με τις αποκαλύψεις του σε μια ευαίσθητη χρονικά στιγμή για το ζεύγος Κλίντον, αφού η Χίλαρι Κλίντον διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ένα απόγευμα, μετά την επίσκεψη των Κλίντον στο εξοχικό της Τζάκι Κένεντι, ο Μπιλ πήγε στο διαμέρισμα της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, στην 5η Λεωφόρο στο Μανχάταν και προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της. Η Τζάκι διηγήθηκε το περιστατικό σε φίλη της και ανέφερε ότι έδωσε μια πραγματική «μάχη» για να ξεφύγει από τα χέρια του Κλίντον, ο οποίος δεν δεχόταν το «όχι» ως απάντηση και σε αυτό της θύμιζε τον σύζυγό της, Τζον Κένεντι.

Η Τζάκι Κένεντι, διηγήθηκε τότε στη φίλη της, ότι κολακεύτηκε από το φλερτ του κατά 17 χρόνια νεότερου της Μπιλ Κλίντον, τότε εκείνη ήταν 60 ετών, αλλά, όταν ο Κλίντον της επιτέθηκε με σκοπό να κάνουν σεξ, αναστατώθηκε και τον έδιωξε από το διαμέρισμά της.

Την Κυριακή, μετά την δημοσίευση αποσπασμάτων από το επίμαχο βιβλίο, εκπρόσωπος του ζεύγους Κλίντον δήλωσε ότι το μόνο που μπορεί να κάνει από την γελοιότητα αυτής της ιστορίας είναι να γελάσει.

Εύα Παυλάτου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ