28 Νοεμβρίου 2015

Ο άχρηστος Παπαμιμίκος παίρνει στον λαιμό τον Τζιτζικώστα – Εκτός β΄ γύρου ο Περιφερειάρχης;

Τεράστια (έως ανεπανόρθωτη) ζημιά φαίνεται να προκαλεί στον Απόστολο Τζιτζικώστα η ταύτιση του με τον άχρηστο και πολιτικά ανίκανο γραμματέα της ΝΔ Παπαμιμίκο.
Ο κύριος υπεύθυνος για το πρωτοφανές φιάσκο και τον πολιτικό εξευτελισμό της Κεντροδεξιάς παράταξης Παπαμιμίκος, που με την εμμονή να μην παραιτηθεί από την θέση του έχει προκαλέσει την μήνιν των στελεχών αλλά και των φίλων της Νέας Δημοκρατίας παίρνει κυριολεκτικά στον λαιμό του, έναν νέο και φέρελπι πολιτικό σαν τον Τζιτζικώστα.

Ολες οι μετρήσεις της κοινής γνώμης μετά το στραπάτσο των εσωκομματικών εκλογώνδείχνουν πλέον τον Τζιτζικώστα να ΜΗΝ μπαίνει στον δεύτερο γύρο, αφού η βάση της ΝΔ του χρεώνει την εγκληματική ανικανότητα του Παπαμιμίκου.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αφού τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί εντόνως στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι θα σκάσει νέα “βόμβα” στο εσωτερικό της ΝΔ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Παπαμιμίκο που θα δώσει και το τελειωτικό χτύπημα στον Τζιτζικώστα.

Δεν περνάει στον β΄γύρο ο Τζιτζικώστας;
Στην πανελλαδική δημοσκόπηση της Interview που έγινε σε δείγμα 1005 ατόμων, καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό προτίμησης (32%) για τη θέση του αρχηγού της ΝΔστο πρόσωπο του Βαγγέλη Μειμαράκη και μονομαχούν για τη δεύτερη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης (26%) ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Πάντως οι ψηφοφόροι της ΝΔ δείχνουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία αποφασισμένοι να προσέλθουν στα εκλογικά κέντρα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (82%), ενώ το 32% πιστεύει πως ο Β Μεϊμαράκης «κράτησε με δηλώσεις του και συνεντεύξεις την καλύτερη στάση μετά το φιάσκο μετά τις εκλογές».

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης Interview για τις εκλογές στη ΝΔ: