09 Νοεμβρίου 2015

Κρήτη: Ο Ρέμος έδιωξε... την κρίση!

Μαντινάδες αλλά και πρόταση γάμου είχε το «πρόγραμμα» - Κεφάτος ο τραγουδιστής έμεινε στην πίστα ως το πρωί
Στιγμές... προ κρίσης θύμιζε η χθεσινή νύχτα στις Κάτω Αρχάνες, λόγω Αντώνη Ρέμου. Μπορεί τα λουλούδια να έπεφταν με φειδώ στον τραγουδιστή, ωστόσο...
πάνω από 2.000 άνθρωποι δε δίστασαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να καταβάλλουν το αντίτιμο των (τουλάχιστον) 40 ευρώ έκαστος, προκειμένου να ακούσουν live, τη "χρυσή φωνή" του ελληνικού τραγουδιού.

Ήδη από τις 23:00, τα τραπέζια που είχαν τοποθετηθεί στο γνωστό νυχτερινό κέντρο των Αρχανών, γέμιζαν, ενώ πριν τα μεσάνυχτα για απόσταση μεγάλη πριν από το κέντρο, τα αυτοκίνητα κινούνταν σημειωτόν.

Το πρόγραμμα άνοιξαν μετά τα μεσάνυχτα οι Vegas, που μάλιστα αποτέλεσαν ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, αφού δεν αρκέστηκαν στο "γνωστό" ρεπερτόριό τους, αλλά στο διάλειμμα του Αντώνη Ρέμου, ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πρόγραμμα, το συγκρότημα κατάφερε να εκτοξεύσει το κέφι ερμηνεύοντας γνωστά λαϊκά τραγούδια!
Όταν ωστόσο ο Αντώνης Ρέμος βγήκε στην πίστα, τα κινητά πήραν φωτιά, αφού όλοι ήθελαν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο με τον καλλιτέχνη. Ο ίδιος πάντως, απέδειξε στην πράξη, ότι η χθεσινή εμφάνιση στο Ηράκλειο δεν ήταν μια "αρπαχτή", αφού έμεινε επί σκηνής ως τις πρώτες πρωινές ώρες, τραγουδώντας ακούραστα αλλά και... αστειευόμενος με τους θαμώνες. Κι οι θαυμαστές του, ωστόσο του ανταπέδωσαν με θέρμη τις ευχαριστίες που ο καλλιτέχνης απηύθυνε για την κοσμοσυρροή το βράδυ του Σαββατόβραδου. Ο κόσμος τραγουδούσε όλα τα τραγούδια του, χωρίς μάλιστα να ξεχνάει ούτε στίχο, ενώ δεν έλειψαν και οι μαντινάδες! "Ήθελα να 'μουνα εσύ, κι εσύ εγώ να γίνεις, για να μπορείς να αντιληφθείς, ίντα χαρά μου δίνεις" η μαντινάδα που αφιέρωσε στον Αντώνη Ρέμο, και μάλιστα δια μικροφώνου, ένας από τους θαυμαστές του - από τους πολλούς που τον πλησίασαν στην πίστα για να τον συγχαρούν, να τον χαιρετίσουν, να τον φιλήσουν ή να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του! Ο Αντώνης Ρέμος πάντως επί αρκετή ώρα δε... χαλούσε χατίρια, καθώς πόζαρε πλάι πλάι με τους θαυμαστές του για μερικές φωτογραφίες, ενώ μετά μουσικής τίμησε την Κρήτη, ερμηνεύοντας και παραδοσιακά τραγούδια.


Highlight της βραδιάς, η πρόταση γάμου που δέχτηκε η Σταυρούλα (θαμώνας στο μαγαζί) από τον αγαπημένο της, που δε δίστασε ενώπιον όλων που ασφυκτικά είχαν γεμίσει το μαγαζί και με την... ηθική στήριξη του Αντώνη Ρέμου, να ζητήσει από την εκλεκτή της καρδιάς τους να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Το χιουμοριστικό σχόλιο του Ρέμου; "Τη μαμά σου τη ρώτησες;"! Η κοπέλα δέχτηκε την πρόταση γάμου και επισφράγισε το ότι αυτή η βραδιά τα είχε όλα: Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, κέφι, διασκέδαση και την έμπρακτη απόδειξη ότι... ακόμη υπάρχουν λεφτά!

Πηγή: cretalive.gr