09 Νοεμβρίου 2015

ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ"! Η απόφαση Τζιτζικώστα που αλλάζει τα δεδομένα

Εισηγήσεις δέχεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας, απο τους στενούς του συνεργάτες να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τους συνυποψήφιους του.

Μέχρι τώρα ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υποστηρίζει πως θα δώσει το παρών σε μια τηλεμαχία αν είναι και οι τέσσερις υποψήφιοι.

Τώρα όμως το επικοινωνιακό του επιτελείο του εισηγείται να δηλώσει πως θα συμμετάσχει, ανεξάρτητα από το αν θα είναι όλοι ώστε να εκτεθεί στα μάτια των νεοδημοκρατών ο Ευάγγελος Μειμαράκης, που αρνείται να παραβρεθεί σε κάθε ενδεχόμενο.

Στενοί συνεργάτες του περιφερειάρχη υποστηρίζουν πως έφτασε η ώρα ο Απόστολος Τζιτζικώστας να ανακατέψει την τράπουλα για να αλλάξει τα δημοσκοπικά δεδομένα, όπως τουλάχιστον καταγράφονται έως σήμερα.

Οι υποστηρικτές αυτής της πρότασης αναφέρουν πως σε μια ενδεχόμενη τηλεμαχία, αν τελικά παραβρεθεί ο Ευάγγελος Μειμαράκης, η σύγκριση θα είναι αναπόφευκτη. Και θα είναι στο χέρι του περιφερειάρχη να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Από την άλλη αν ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ αρνηθεί και ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει ήδη δηλώσει πως συμμετέχει σε μια τηλεμαχία χωρίς όρους τότε το μπαλάκι περνάει στον Μεϊμαράκη, όπου προς τα έξω θα φαίνεται πως «φοβάται» να δώσει το παρών. Σε κάθε περίπτωση δηλαδή κερδισμένος θα είναι ο περιφερειάρχης και θα έχει μια ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα.

http://lykavitos.gr/archives/237509