13 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! Τόσκας στα ΜΑΤ: Οταν μιλάω, δεν θέλω να μιλάει κανένας, εντάξει;

Τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, τα γνωστά ΜΑΤ, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και μίλησε στους αξιωματικούς της υπηρεσίας για τις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας και τα επιχειρησιακά σχέδια για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.
Ενώ όμως ο κ. Τόσκας επισκέφθηκε τα ΜΑΤ για να δώσει συγχαρητήρια -όπως ο ίδιος είπε- στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, κάποια στιγμή που αντελήφθη ότι ορισμένοι εκ των παρισταμένων συνομιλούσαν μεταξύ τους εξοργίστηκε.

«Όταν μιλώ δεν θέλω να μιλάει κανένας, ούτε να γυρίζει πίσω! Εντάξει;» εξερράγη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης που μόλις το 2005 αποστρατεύθηκε από τον Στρατό.

Κατά τα λοιπά, στην ομιλία του ο κ. Τόσκας συνεχάρη τους αστυνομικούς για τον επιχειρησιακό τρόπο με τον οποίο ενήργησαν στο χθεσινο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ ενώ εξέφρασε απορίες για το πως οι άνδρες των ΜΑΤ παραμένουν για ώρες ολόκληρες στα λεωφορεία χωρίς, όπως χαρακτηριστικά είπε να κάνουν τίποτα!