09 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ! Τόσκας για Πανούση: Δεν κινδυνεύει-Οι απειλές είναι από αναξιόπιστους

Ενώ άμα πχ. σου στείλει εσένα καμιά σφαίρα κανας γραφικός, θα είναι αξιόπιστος και θα τρέχεις γύρω-γύρω ε;

Στις καταγγελίες του προκατόχου του, Γιάννη Πανούση αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Ο κ. Πανούσης δεν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όταν είχε τις πληροφορίες; Γιατί δεν έκανε κάτι; Γιατί δεν μου έδωσε τα στοιχεία όταν ανέλαβα;» σημείωσε σχετικά με το ζήτημα της διαφθοράς στην ΕΛΑΣ.

"Θα έπρεπε να δώσει τα στοιχεία στη δικαιοσύνη ή να μου τα δώσει κι εμένα. Δεν με διευκόλυνε, δεν μου τα έδωσε. Με ονόματα όμως." υπογράμμισε.

«Δεν νομίζω ότι κινδυνεύει η ζωή του κ. Πανούση» σημείωσε ο κ. Τόσκας. Κανένα αίτημα για ιδιαίτερη ασφάλεια  δεν είχε γίνει. Ο κ. Πανούσης ως πρώην υπουργός έχει μεγάλο βαθμός ασφαλείας, έχει περισσότερους αστυνομικούς από μένα αυτή τη στιγμή »πρόσθεσε.

«Εμείς δεν είχαμε καμία πληροφόρηση ότι κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο ό,τι θέλει από πλευρά ασφάλειας, αν νομίζει ότι υπάρχει κίνδυνος είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε ότι χρειαστεί.»

 Ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε επίσης «απειλές από κύκλους που δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους» αυτές που ανέφερε ο κ. Πανούσης.