11 Νοεμβρίου 2015

Αρνείται η Λέβα ότι εμπλέκεται στις καταγγελίες Πανούση: Δεν υπάρχουν συνομιλίες μου

Αρνείται κατηγορηματικά η Βασιλική Λέβα ότι είναι πιθανό η ίδια να εμπλέκεται στις συνομιλίες μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και φυλακισμένων τρομοκρατών που καταγγέλλει ο Γιάννης Πανούσης.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις όταν είχε επισκεφθεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας, μετά από πολυήμερη απεργία πείνας και έχει στο παρελθόν κατηγορηθεί για σχέσεις με την τρομοκρατία.

«Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτε. Έχω πάει πάρα πολλές φορές στις φυλακές. Εγώ δεν έχω εμπλακεί σε τίποτα από συνομιλίες και θυμάμαι ότι ήρθα σε μεγάλη αντέγκληση με έναν κρατούμενο, τον Μαζιώτη, ο οποίος είπε ότι “ήρθαν οι Μαυρογυαλούροι να μας υποσχεθούν”» λέει η ίδια.

«Πραγματικά, δηλαδή, είναι τραγικό. Υπερασπίζομαι και καλύπτω τον Πάνο Λάμπρου, τον οποίο ξέρω χρόνια και ήμουν και στην επιτροπή της Βουλής για το σωφρονιστικό.

Ο Πάνος Λάμπρου ήταν αυτός που είχε λιώσει τα παπούτσια του για να επισκέπτεται φυλακές σε όλη την Ελλάδα και να συνομιλεί με κρατουμένους» υποστηρίζει για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ερωτώμενη σήμερα από το Βήμα Fm για το αν καταδικάζει τις πράξεις τρομοκρατίας, απάντησε: «Βεβαίως.

Όπως και τις πράξεις πολλών εξ αυτών, με τους οποίους μιλούσαμε στις φυλακές, κρατουμένους, τους οποίους κατά καιρούς επισκεπτόμασταν στις φυλακές και είτε ήταν απεργοί πείνας είτε διεκδικούσαν πράγματα και οι οποίοι μπορεί να είχαν δολοφονήσει, ληστέψει ή να έχουν προβεί σε ειδεχθή εγκλήματα».

Πηγή: lykavitos.gr