11 Νοεμβρίου 2015

Ξυλοδαρμός Κουμουτσάκου: Βγήκαν από τα "λαγούμια" δυο από τους δράστες!

Δυο από τους δράστες της τραμπούκικης επίθεσης στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο, εμφανίστηκαν σήμερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δώσουν καταθέσεις για το περιστατικό.

Συνολικά αναζητούνται τέσσερα άτομα. Αφού παρήλθε το αυτόφωρο ο εισαγγελέας επέστρεψε την δικογραφία και ζήτησε από την αστυνομία να επιδώσει κλήσεις στους δράστες να καταθέσουν. Αυτό και έγινε. Έτσι, σήμερα το πρωί προσήλθε στην ασφάλεια ο ένας δράστης με τον δικηγόρο του. Πρόκειται για τον άνδρα δίπλα στον τύπο με το κασκέτο που ακόμα αναζητείται. Ο άνδρας αυτός φορούσε το ίδιο μπουφάν που φορούσε όταν έγινε η επίθεση και κατασχέθηκε από τις αρχές. Ο άνδρας επιβεβαίωσε την παρουσία του στον χώρο και θα προσέλθει τις επόμενες ημέρες για να δώσει ανωμοτί κατάθεση.

Στην ασφάλεια προσήλθε και η 22χρονη που φαίνεται να τραβάει το σακάκι του κ. Κουμουτσάκου και να το σκίζει. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε προσαχθεί το 2012 από επεισόδια που είχαν γίνει σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι από πολύτεκνη οικογένεια με 11 αδέρφια και τόσο εκείνη όσο και ένας αδερφός της είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ ένα άλλο από τα αδέρφια της είναι στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και τους συγγενείς του άνδρα με το σακάκι που κυνηγάει τον κ. Κουμουτσάκο στο γρασίδι και τον χτυπάει. Ο αδερφός του είπε ότι θα του δώσει την κλήση και θα φροντίσει με δικηγόρο να εμφανιστεί στην ασφάλεια.

Η μεγάλη "εκκρεμότητα" όμως για τους αστυνομικούς είναι ο άνδρας με το κασκέτο ο οποίος είναι άφαντος και θεωρείται από τους αστυνομικούς ως ένας σκληρός ναζιστής!


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ