18 Νοεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ! Στη φυλακή ο Μισούνοφ για ναρκωτικά

Σε φυλάκιση 4 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μιχάλης Μισούνοφ, για κατοχή ναρκωτικών.

Ο μπασκετμπολίστας είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβρη, καθώς είχε στην κατοχή του πάνω από 1,5 κιλό κάνναβης. Το δικαστήριο τότε του είχε αναγνωρίσει ελαφρυντικά και τον άφησε ελεύθερο μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης στο Εφετείο.

Η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν ο Μισούνοφ πέταξε στο έδαφος σακούλα με δύο γυάλινα βάζα, τα οποία περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, συνολικού βάρος 1.655 γραμμαρίων. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου και κατασχέθηκαν ένα σκοπευτικό εξάρτημα όπλου και 13 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, στην απολογία του στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι όλα αυτά που βρέθηκαν, του τα είχε δώσει ένας γνωστός του από την ΠΓΔΜ, ως «εγγύηση» για οφειλή ύψους 2.000 ευρώ από προηγούμενη παραγγελία αφορολόγητων τσιγάρων.

Ο παλαίμαχος πρωταθλητής έχει «πλούσιο» το ποινικό του μητρώο, αφού στο παρελθόν είχε καταδικαστεί άλλες δύο φορές, η μία από τις οποίες ήταν για συμμετοχή σε κύκλωμα πλαστογραφίας πιστωτικών καρτών, ενώ η δεύτερη αφορούσε στην κατοχή δύο εκτοξευτήρων τύπου RPG και μίας ρουκέτας.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του «οπλοστασίου», το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης του επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 8 μηνών, χωρίς τη δυνατότητα έφεσης, γεγονός που τον οδήγησε στη φυλακή. Ο Μισούνοφ είχε υποστηρίξει ότι τα όπλα βρέθηκαν στην κατοχή του, επειδή του τα είχε δώσει για φύλαξη γνωστός του, το όνομα του οποίου ενεπλάκη αργότερα σε μαφιόζικη εκτέλεση «μπράβου» της νύχτας.

Τελικά, ο μπασκετμπολίστας αποφυλακίστηκε μετά από δύο χρόνια εγκλεισμού, καθώς το αίτημά του έγινε δεκτό υπό όρους από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, ο Μισούνοφ δεν ήταν τόσο ήσυχος, γεγονός που του κόστισε την ελευθερία του. Από την αποφυλάκιση και μετά, ήταν ελεύθερος έως τον Οκτώβρη, οπότε και συνελήφθη εκ νέου και προφυλακίστηκε για κατοχή ναρκωτικών.