01 Νοεμβρίου 2015

ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ! Σλοβένος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στα Χανιά

Στην κατοικία του 27χρονου αλλοδαπού κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής που περιείχε αρρωστημένο φωτογραφικό υλικό - Ερευνάται αν το τράβηξε ο ίδιος και σε ελληνικό έδαφος

Με αιφνιδιαστική επιχείρηση στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, συνέλαβαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Βάμου και της Ο.Π.Κ.Ε. ένα νεαρό Σλοβένο για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί ηλεκτρονικά πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά.

Κατά την έρευνα στην κατοικία του 27χρονου αλλοδαπού κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής σε προσβάσιμους φακέλους του οποίου έγινε επιτόπιος έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι περιείχαν αρρωστημένο φωτογραφικό υλικό παιδικής πορνογραφίας, που ερευνάται αν το τράβηξε ο ίδιος και σε ελληνικό έδαφος ή προέρχεται από ανταλλαγή με άλλους παιδόφιλους.

Ακόμη, κατασχέθηκαν μια φωτογραφική μηχανή που εξετάζεται εργαστηριακά από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί αν με αυτήν ελήφθησαν οι επίμαχες φωτογραφίες, ένας φορητός σκληρός δίσκος και δύο κάρτες αποθήκευσης που επίσης εστάλησαν για λεπτομερή έλεγχο.

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ