09 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ! Αρωμα Χόλιγουντ από σύμβουλο του Τσακαλώτου-Είναι ο σύντροφος του κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ [εικόνες]

Και εκεί που οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους Θεσμούς αρχίζουν να λαμβάνουν ξανά διαστάσεις... θρίλερ, η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα γίνεται ξανά θέμα, με μια διάσταση αστυνομικής περιπέτειας. Και συγκεκριμένα Τζέιμς Μποντ.
Και αυτό γιατί η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει ολίγον χολιγουντιανό άρωμα! Και αυτό γιατί σε αυτή εντάχθηκε, ως σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου ο σύντροφος του κοριτσιού του Τζέιμς Μποντ στο Spectre, Ναόμι Χάρις. Το όνομα αυτού Πίτερ Λέγκλερ διευθυντικό στέλεχος της περιβόητης Lehman Brothers, ο οποίος σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα αποτελεί μέλος της ομάδας Τσακαλώτου που καταστρώνει τη στρατηγική της ελληνικής κυβέρνησης έναντι των δανειστών.
Ναόμι Χάρις -Πίτερ Λέγκλερ
Οπως αναφέρει η ίδια πηγή στις 19 Οκτωβρίου ο ΥΠΟΙΚ υπέγραψε απόφαση με θέμα «Εκ των υστέρων έγκριση μετακίνησης από το εξωτερικό» δύο συνεργατών του. Στην απόφαση αυτή αναφέρεται ότι εγκρίνεται «η μετάβαση από το Λονδίνο στην Αθήνα, για χρονικό διάστημα 4 ημερών, συμπεριλαμβανομένων και των ημερών ταξιδιού, ήτοι από 06.10.2015 έως 09.10.2015 των κυρίων Κιμ Γκλεν και Πίτερ Λεγκλέρ, ιδιωτών, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να συνεργαστούν πάνω στα τρέχοντα οικονομικά θέματα».
Η Ναόμι Χάρις συμπρωταγωνιστεί για μία ακόμα φορά στο πλευρό του πράκτορα 007 και τις τελευταίες ημέρες ταξιδεύει ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της κινηματογραφικής πρεμιέρας της ταινίας. Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον σύμβουλο Τσακαλώτου από το 2012, με την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση να γίνεται το 2013. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πίτερ Λέγκλερ διαδέχθηκε στην καρδιά της καλλονής ηθοποιού τον Ορλάντο Μπλουμ.
H Ναόμι Χάρις με τον Ντάνιελ Γκρεγκ:

Η σέξι Ναόμι