10 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ! Η Περιστέρα ακόμα να ξεκινήσει τα εργαστήρια για τα οποία προσλήφθηκε… δίνει όμως συμβουλές για ορθή χρήση του ιντερνετ!

Προσοχή…! «Πολύ κεφάτη», κατά την έκφραση των φοιτητών της, επέστρεψε (Τι θα πει "επέστρεψε"; Πριν 2 εβδομάδες δήλωσε άρρωστη και δεν πήγε... το "επέστρεψε" χθες σημαίνει ότι δεν είχε πάει ούτε την πρηγούμενη εβδομάδα; Δηλ. πήγε το προηγούμενο ΣΚ εκδρομή με τον Αλέξη στη Φλώρινα και την Κυριακή επέστρεψε Αθήνα και την επομένη δεν πήγε πάλι στο μάθημα; Ρε για δες τι μαθαίνουμε από σπόντα...) στα πανεπιστημιακά καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας η Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα!

Ντυμένη απλά, με ένα λιτό φόρεμα και χαμηλές μπότες, η συμβία του Πρωθυπουργού, ελλείψει ακόμη των εργαστηρίων, αναγκάστηκε πάλι να κάνει θεωρητικό μάθημα και αυτή τη φορά έδωσε συμβουλές στους φοιτητές της ώστε να προσέχουν το Διαδίκτυο, «που δεν είναι σήμερα και τόσο αθώο», και τους προέτρεψε να είναι προσεκτικοί όταν το χειρίζονται.

«Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι η Κοζάνη είχε έναν θαυμάσιο ηλιόλουστο καιρό, ποιος ξέρει, αλλά η καθηγήτριά μας ήρθε να μας διδάξει με πολύ κέφι» έλεγαν οι φοιτητές της, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.