27 Νοεμβρίου 2015

ΛΑΕ – Τολμάς και κάνεις κριτική στον Παναή μαρή!

Σε μεγάλη απόσταση από το κόμμα και τον ίδιο τον Παναγιώτη Λαφαζάνη φαίνεται πως βρίσκεται η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη σύμφωνα με την  ομιλία της στην πανελλαδική σύσκεψη της Λαϊκής Ενότητας που έδωσε χθες στη δημοσιότητα.

Όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος» κ. Βαλαβάνη παρότι έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως διατηρεί ορισμένα ψήγματα ρεαλισμού στην οικονομική της σκέψη, καθώς άσκησε σφοδρή κριτική στις θέσεις του κόμματος Λαφαζάνη, κατηγορώντας τη ΛΑΕ ότι έχει υιοθετήσει τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

«Πως από τη θέση για διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους φτάσαμε στην εισήγηση να ενσωματώνεται η θέση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΚΕ για ολική διαγραφή του χρέους κάτι που δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του κόσμου», διερωτήθηκε η πρώην υπουργός.

Μάλιστα η κ. Βαλαβάνη φρόντισε να υπενθυμίσει στους συντρόφους της ότι «ακόμη και το χρέος που βρήκε και αρνήθηκε να πληρώσει η Οκτωβριανή Επανάσταση, τονίζω, επανάσταση πληρώθηκε τελικά εξ ολοκλήρου από τη Ρωσική Ομοσπονδία».