13 Νοεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΟΡΙΔΗ! Άδωνις: «Ο Βορίδης έγινε ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα-Πίστευα ότι θα με στηρίξει»

Εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε στη ΝΔ μετά τη στήριξη του Μάκη Βορίδη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον Αδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται στον «γαλάζιο» βουλευτή.

«Ολοι έλεγαν πως είμαι ο υπαρχηγός του Μάκη Βορίδη. Τελικά ο Μάκης Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα», δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στο iefimerida.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως εκείνος είχε μιλήσει πρώτος για τη μάχη που πρέπει να δοθεί εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς και όχι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, θέση για την οποία ο κ. Βορίδης στηρίζει την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βορίδης στηρίζει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα καθώς θεωρεί ότι είναι εκείνος που έχει τα χαρακτηριστικά του προέδρου ο οποίος μπορεί να πείσει ακροατήρια, ενώ επιμένει πως θα δώσει τη μάχη εναντίον της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς.

Επιπλέον ένα στοιχείο που ο κ. Βορίδης θεωρεί πως έχει ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ότι θα βάλει τέλος στην αναπαραγωγή των μηχανισμών, καθώς υποστηρίζει πως το παλιό δεν μπορεί να πείσει.

Ακούγεται μάλιστα πως ο κ. Βορίδης αναμένεται να είναι ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα στη ΝΔ.

Άδωνις για Βορίδη: Πίστευα ότι θα στηρίξει εμένα, έστω και την υστάτη στιγμή

Η ανοικτή, πλέον, στήριξη του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, στον υποψήφιο για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Απόστολου Τζιτζικώστα, σχολιάστηκε από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Ακούγοντας τη δήλωση του κ.Βορίδη, δεδομένου ότι είμαι ο μόνος υποψήφιος που έχει δώσει μάχη αυτή την προεκλογική περίοδο για την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς, πίστευα ότι θα στηρίξει εμένα, έστω και την υστάτη στιγμή», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Όλοι έλεγαν πως είμαι ο υπαρχηγός του Μάκη Βορίδη. Τελικά ο Μάκης Βορίδης είναι ο υπαρχηγός του Τζιτζικώστα», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.