10 Νοεμβρίου 2015

Οι διαδικτυακοί φίλοι του Άδωνι του έφτιαξαν και blog

Το adonisforpresident είναι εθελοντικό blog διαδικτυακών (και μόνο) φίλων του Άδωνι Γεωργιάδη, (Νεοδημοκρατών, μερικοί εκ των οποίων έχουν ψηφίσει παλαιότερα -από αντίδραση- και άλλα κόμματα) που σαν σκοπό έχουν την προώθηση της υποψηφιότητας του, αλλά και να βοηθήσουν στην αφύπνιση του κόσμου (εργαζόμενους και επαγγελματίες) της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας.

Εμείς οι φίλοι του πιστεύουμε ότι ο Άδωνις είναι ο μόνος από τους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία της ΝΔ, που μπορεί να...

αλλάξει άμεσα το δυσμενές για την χώρα μας κλίμα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε ότι η κατάσταση εκτροχιάζεται και είναι αναγκαία και επιτακτική η εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ.

Βλέπουμε ότι ο Άδωνις κατανοεί την αναγκαιότητα, ο ιδιωτικός τομέας να λάβει τον ρόλο που του αρμόζει/αξίζει. Έχει δουλέψει σε αυτόν και κατανοεί πλήρως τα προβλήματά του.

Εμείς από την πλευρά μας, στον λιγοστό μας ελεύθερο χρόνο, κάνουμε ότι μπορούμε (στα πλαίσια την νομιμότητας και της ευγένειας -όσο μπορούμε με αυτά που βιώνουμε!-) για να βοηθήσουμε τη χώρα μαζί με τον ιδιωτικό τομέα αυτής να βρει τη θέση της στην Ευρώπη και τον Κόσμο!

Άδωνι Γερά, Είμαστε μαζί σου!

Ελάτε μαζί μας στο
http://adonisforpresident.blogspot.gr

Adonisforpresident_team