03 Νοεμβρίου 2015

Πενταρο...νεκροί! Το twitter "κράζει" τον Φίλη για τη γενοκτονία των Ποντίων!

Ρεσιτάλ στο twitter για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων, με το hashtag #filis_genoktonia να έχει... "καρφωθεί" στην πρώτη θέση των trends. Όλα αυτά την ώρα που τον υπουργό Παιδείας "αδειάζουν" και πρόσωπα από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Και... το είπε και δεν το παίρνει πίσω! Ο λόγος για τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, ο οποίος σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή Ενικός, τόνισε για την γενοκτονία των Ποντίων: "Αν γίνει η συζήτηση ψύχραιμα επί επιστημονικού επιπέδου, είναι άλλο πράγματα η εθνοκάθαρση όσο αιματηρή κι αν είναι κι άλλο η γενοκτονία.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα, με πηγές που πρόσκεινται στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έκαναν λόγο για ήδη εκπεφρασμένη, προσωπική άποψη του κ. Νίκου Φίλη, αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Δεν θέλει και.. πολύ λοιπόν για να πάρει "φωτιά" το twitter, ενώ ο υπουργός Παιδείας εμφανίζεται ανυποχώρητος στην δηλωσή του αυτή, η οποία προκάλεσε φυσικά "πολεμικές" αντιδράσεις από την αντιπολίτευση, αλλά και "τριγμούς" στο εσωτερικό της κυβέρνησης...

Δείτε μερικά από τα πιο επιτυχημένα "τιτιβίσματα" για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη: