05 Δεκεμβρίου 2015

ΠΕΙΤΕ ΤΗΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ! Αναγνωστοπούλου: Είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού; - ΒΙΝΤΕΟ

Προσέξτε πως η προβατίνα επί ώρα έλεγε "πολιτικό μου γραφείο" προκειμένου να απενοχοποιήσει τις προσλήψεις... μέχρι που κάποια στιγμή ο Ιορδάνης αποφάσισε να μην κάνει άλλο το μαλ@κα και την ανάγκασε να παραδεχθεί ότι τους διόρισε στο ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ της γραφείο που μας αφορά όλους και όπου πρέπει να διορίζουν συμβούλους και όχι ανήψια που έχουν προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε καφετέρια του Κολονακίου...

«Γίνεται ένας απίστευτος κανιβαλισμός» ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA και πρόσθεσε:

«Θέλω να ρωτήσω ένα πράγμα. Στο πολιτικό του γραφείο, μπορεί να πάρει κάποιος, βάση του νόμου, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι στο περιβάλλον του; Συγγενικό ή φιλικό; Είναι κακό να έχει κάποιος στο πολιτικό του γραφείο συγγενείς 3ου βαθμού; Είμαι υπόλογη που άλλος υπουργός προσέλαβε συγγενή μου;»

«Κάποιος ήθελε να δημιουργήσει θέμα Η πολιτική πρέπει να διεξάγεται με πολιτικούς και ιδεολογικούς όρους. Είμαι από αυτούς που λέω πάντα – και στο κόμμα μου – ότι χτυπάς τις πολιτικές, δεν χτυπάς τα πρόσωπα γιατί θα καταντήσουμε στο τέλος να βγάζουμε μαχαίρι ο ένας στον άλλον» υπογράμμισε η Σία Αναγνωστοπούλου.

Δείτε το βίντεο από το MEGA