04 Δεκεμβρίου 2015

Ο Βρούτσης στον Μάρδα: Σας χαρίζουμε τον τίτλο του σούπερ μνημονιακού υπουργού - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον υφυπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Βρούτσης, με παρέμβαση του στη Βουλή.

«Μας κατηγορήσατε ότι δεν ήμασταν γενναίοι να εφαρμόσουμε μνημόνιο και είστε εσείς ο σούπερ μνημονιακός υπουργός, σας τον χαρίζουμε τον τίτλο, αλλά είστε εκτός κλίματος με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που μιλάει για αντίσταση στο μνημόνιο. Ξεκαθαρίστε τι είστε, ξεκαθαρίστε τι θέλετε», είπε ο κ. Βρούτσης απευθυνόμενος στον υφυπουργό και πρόσθεσε: «σταματήστε αυτό το παραμύθι που λέτε στον κόσμο. Δικαίωμα σας να είστε υπέρ του μνημονίου τόσο έντονα».

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Μάρδα, ο οποίος πήρε τον λόγο και απάντησε στον Ιωάννη Βρούτση. «Μην ψάχνετε για φθηνά άλλοθι, θεωρώντας ότι κάποιος είναι μνημονιακός ο οποίος σας είπε ότι ήσασταν δειλοί και στρατηγικά φάλτσοι επειδή δεν κάνατε το αυτονόητο. Και τελικά τι κάνατε; Μία πολιτική λιτότητας, άμεσα με μεγάλη ταχύτητα, η οποία κατέβασε τα εισοδήματα των συνταξιούχων και μισθωτών εκεί που τα έφτασε».

Δείτε το βίντεο