18 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ :)) Κάνουν... πλάκα για τις εκλογές της ΝΔ η Σκα Κέλερ και ο Πίτερ Σπίγκελ

Η ευρωβουλευτής των Πρασίνων της Γερμανίας και ο δημοσιογράφος των Financial Times ανταλλάσσουν tweets για τις εκλογές στην αξιωματική αντιπολίτευσηΠλάκα μεταξύ τους κάνουν στο Twitter ο δημοσιογράφος των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ και η ευρωβουλευτής των Πρασίνων της Γερμανίας Σκα Κέλερ, με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία!
Ο Σπίγκελ έγραψε ένα tweet διερωτώμενος πώς και μόλις δυο ημέρες πριν από την αναμέτρηση, στο Twitter επικρατεί... ησυχία για το θέμα: «Έχω δει πολύ λίγα tweets σήμερα για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται; Γενική απάθεια;», έγραψε.

Λίγο αργότερα η νεαρή Γερμανίδα πολιτικός του απάντησε με μια δόση χιούμορ και... πικαρίσματος για τους Νεοδημοκράτες: «Συμβαίνει γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος πως οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τελικά»!

Τα tweets που αντάλλαξαν οι δυο τους


Εκτός της πλάκας, πάντως, ο ιδιότυπος «διάλογος» των δύο δείχνει πως υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον στην Ευρώπη για την Ελλάδα, όχι μόνο για τα πεπραγμένα ή τα σχέδια της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης.