03 Δεκεμβρίου 2015

Γελάνε στη ΝΔ για τις παπαριές Καμμένου περί «καραμανλικών βουλευτών» που θα στηρίξουν την κυβέρνηση

Μίλησε για βουλευτές που δεν πρόκειται να παραμείνουν στο κόμμα σε περίπτωση που εκλεγεί για παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης - Kατηγορηματικά απέκλεισε αυτά τα σενάρια ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ - «Χυδαία και επί σκοπώ» όσα λέει πρόσθεσε

Νεο κλιμα εσωστρέφειας στη ΝΔ επιχείρησε να πυροδοτήσει ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αφήνοντας υπονοούμενα ότι υπάρχει μερίδα «γαλάζιων» βουλευτών που θα στηρίξουν και θα αυξήσουν την κυβερνητική πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Άμυνας μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή» εκτίμησε πως ορισμένοι από αυτούς τους βουλευτές ανήκουν στη λεγόμενη «καραμανλική πτέρυγα» και δεν πρόκειται να παραμείνουν στο κόμμα σε περίπτωση που εκλεγεί για παράδειγμα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Επιμένοντας στην άποψη του είπε ότι κάποιοι βουλευτές της ΝΔ βλέπουν πως δεν μπορούν να μην στηρίξουν το μνημόνιο που ψήφισε και το κόμμα τους και να πέσει η κυβέρνηση.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο BHMAFM απέκλεισε κατηγορηματικά τα σενάρια που πυροδότησε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε, μάλιστα, «χυδαία» την προσπάθεια του Πάνου Καμμένου «να εμπλέξει τον Κώστα Καραμανλή».

«Το λέει ένας άνθρωπος παντελώς αναξιόπιστος, που πέρυσι τέτοια εποχή έλεγε ότι πάνε να δωροδοκήσουν τους βουλευτές του για να ψηφίσουν ΠτΔ τον Σταύρο Δήμα, με την κυρία Ξουλίδου και τον κ. Χαϊκάλη» συμπλήρωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

«Η έμμεση προσπάθειά του να πει σε μια συνέντευξη ότι μιλάω με καραμανλικούς βουλευτές, οι οποίοι θέλουν να την κάνουν και να στηρίξουν Τσίπρα και να έλθουν και στους ΑΝΕΛ, με συγχωρείτε πολύ! Όλο αυτό είναι μια σκευωρία και η Ν.Δ. δεν κινδυνεύει με διάσπαση, όποιος και αν εκλεγεί αρχηγός. Διότι και οι τέσσερις υποψήφιοι σεβόμαστε το αποτέλεσμα της διαδικασίας» κατέληξε για το θέμα ο κ. Γεωργιάδης.