03 Δεκεμβρίου 2015

ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛ@ΚΑ! Τέσσερις υπουργοί ταξιδεύουν στην Νέα Υόρκη για την ημερίδα του Capital Link

Το ταξίδι της Τζάκρη ακυρώθηκε, όμως τέσσερις άλλοι υπουργοί θα περάσουν μερικές μέρες στην αμερικανική μεγαλούπολη για να πάρουν μέρος στο επιχειρηματικό φόρουμ - Οι εργασίες του ξεκινούν με συζήτηση των εκπροσώπων του κουαρτέτου στη χώρα μας Κοστέλο, Τζιαμαρόλι, Ρέφερ και Βελκουλέσκου

Τέσσερις υπουργοί της κυβέρνησης θα ταξιδέψουν στα μέσα του μήνα στην Νέα Υόρκη προκειμένου να πάρουν μέρος στην ημερίδα που διοργανώνει το Capital Link ετησίως για την Ελλάδα. Οι κ.κ. Σταθάκης, Χουλιαράκης, Μάρδας και Κουντουρά θα ταξιδέψουν στην αμερικανική μεγαλούπολη, προκειμένου να αναπτύξουν τις ελληνικές θέσεις - προφανώς όσο πιο αναλυτικά γίνεται.

Μπορεί λοιπόν το ταξίδι στη Νέα Υόρκη που προγραμμάτιζε η Θεοδώρα Τζάκρη, υφυπουργός Βιομηχανίας της ίδιας κυβέρνησης, να ακυρώθηκε τελικά, όμως τέσσερις άλλοι υπουργοί θα ταξιδέψουν κανονικά στις ΗΠΑ. Εκτός του αριθμού των υπουργών που «απαιτείται» να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο φόρουμ, εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως η κυρία Κουντουρά είναι αναπληρώτρια υπουργός του Γιώργου Σταθάκη!

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του capital link, οι παρεμβάσεις των κ.κ. Χουλιαράκη και Μάρδα θα είναι εικοσάλεπτης διάρκειας, ενώ ο κύριος Σταθάκης θα συμμετέχει σε συζήτηση διάρκειας δύο ωρών και η κυρία Κουντουρά μισής ώρας.

Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι η κυβέρνηση τότε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχε εκπροσωπηθεί με επίσης τέσσερις υπουργούς στο ίδιο φόρουμ, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις, που όπως φαίνεται όμως δεν έκαναν ούτε των επόμενων... το αυτί να ιδρώσει!

Το επιχειρηματικό φόρουμ του Capital Link, που διοργανώνεται στις 14 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, ξεκινά τις εργασίες του με συζήτηση μεταξύ των επικεφαλής του κουαρτέτου στη χώρα μας, Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Νίκολα Τζιαμαρόλι (ESM), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) και Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ).