14 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ! Οργή στη ΝΔ για Καραμανλή - Τον καλούν να πάψει να μιλά μέσω κύκλων


ΛΑΜΟΓΙΑ που όταν ήταν Πρωθυπουργός και τους είχε υπουργούς φρόντιζαν να τον ξεφτιλίζουν είτε με επιλογές τους είτε με την προκλητική χρήση δημοσίου χρήματος για να κάνουν τις διακοπές τους στο εξωτερικό... Είπαμε! Καλός καλός ο Καραμανλής αλλά ο κόσμος έχει αλλάξει από το 2009 και δεν πρόκειται να ανεχτεί λαμόγια που τον περιτριγυρίζουν

Η προσφιλής τακτική του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να μιλά για μεγάλα θέματα μέσω συνεργατών ή κύκλων του αμφισβητείται για πρώτη φορά δημόσια από κορυφαία στελέχη της ΝΔ και μάλιστα και από υποψήφιους για την Προεδρία του κόμματος.

Η θέση που φέρεται να πήρε ο πρώην πρωθυπουργός υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη παρουσιάζοντάς τον μέσω κύκλων πάντα, ως τον εγγυητή της ενότητας της παράταξης, ενόχλησε πολλούς και είχαμε δημόσιες τοποθετήσεις γι' αυτό. Τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης όσο και ο Απόστολος Τζιτζικώστας αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίσθηκαν οργισμένοι με την στάση αυτή του κ. Καραμανλή.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και μάλιστα δεν μπορούσε τόσο να το πιστέψει λέγοντας ότι έχει γίνει κάποιο λάθος στη μεταφορά των λεγομένων του Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Τζιτζικώστας από την πλευρά του αμφισβήτησε ότι υπάρχει τέτοια θέση του πρώην πρωθυπουργού και πρόσθεσε ότι αυτού του είδους οι διαρροές κάνουν κακό στην παράταξη.

«Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που μέσα από τη ΝΔ εκφράζεται ενόχληση για την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού να μιλά σπάνια δημοσίως έως ποτέ και να μιλούν εξ' ονόματός του κύκλοι, ή στενοί συνεργάτες. Και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη ΝΔ.

http://www.newsit.gr/politikh/Dysareskeia-sti-ND-gia-Karamanli-Ton-kaloyn-na-papsei-na-mila-meso-kyklon/452863