05 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΕΜΕ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΜΑΣ! Το λέει και η προφητεία του Πατροκοσμά για την Τουρκία

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός , που λαϊκά αποκαλείται και Πατροκοσμάς, έζησε σε χαλεπούς καιρούς για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

Πολλά από τα λόγια του και τις προφητείες του διασώζονται μέχρι τις μέρες μας και συγκλονίζουν παρότι έχουν λεχθεί πολλά χρόνια πριν.

Σύμφωνα με το dogma.gr σε μία από τις προρρήσεις του για την Τουρκία ο Κοσμάς ο Αιτωλός  αναφέρει:

«Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν εις την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο 1/3 θα βαπτιστεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά. Όταν δείτε το χιλιάρμενον στα ελληνικά ύδατα, τότε θα λυθεί το ζήτημα της Πόλης. Από τα τρία μπουγάζια στενά, Κρα, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακριά η Πόλη, εσείς  να μη λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Θα υπάρξει ουδετερότητα της Ελλάδας κατά την τριήμερη σύγκρουση στην Πόλη. Στην Πόλη θα χυθεί αίμα τριχρονίτικο δαμάλι θα πλεύση. Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό τρεις μέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς».