10 Δεκεμβρίου 2015

Στην Ισπανία βρέθηκε η «σωσίας» της Ιρίνα Σάικ που «τρέλανε» το Διαδίκτυο

Η μελαχρινή κοπέλα ονομάζεται Cindy Kimberly, είναι μόλις 17 ετών και έχει ρίζες από την Ινδονησία και την ΙσπανίαΤο μυστήριο λύθηκε! Η νεαρή καλλονή η οποία μοιάζει απίστευτα στο μοντέλο Ιρίνα Σάικ και «τρέλανε» τον διάσημο τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ βρέθηκε.
Η μελαχρινή κοπέλα ονομάζεται Cindy Kimberly, είναι μόλις 17 ετών, έχει ρίζες από την Ινδονησία και την Ισπανία και ζει στην Ισπανία!

Τις τελευταίες ώρες είχε γίνει χαμός στα social media με τη φωτογραφία της νεαρής με αφορμή μια ανάρτηση του Μπίμπερ στο Instagram, o οποίος ανέβασε την εικόνα της σε μια προσπάθεια να εντοπίσει την ταυτότητα του κοριτσιού που τον «μάγεψε».

«Ω θεέ μου! Ποια είναι αυτή;», είχε γράψει ο τραγουδιστής και λίγες ώρες αργότερα, η απορία του λύθηκε αφού εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου, άρχισαν να αναζητούν την κοπέλα.

Η 17χρονη που «αναστάτωσε» τα social media

Πάντως, η αναστάτωση που προκλήθηκε στο Διαδίκτυο για τον εντοπισμό της ταυτότητάς της φαίνεται ότι δεν άφησε ανεπηρέαστη την 17χρονη η οποία έγραψε στο Instagram ότι δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί αυτό που της συμβαίνει.

«Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ αυτό αλλά πρέπει να σας πως ότι έχω μόνο Instagram και Tumblr και άρα, όποιοι άλλοι λογαριασμοί με το όνομά μου υπάρχουν είναι ψεύτικοι», ήταν το μήνυμα της νεαρής.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ήδη στο facebook υπάρχουν δεκάδες ψεύτικα προφίλ με το όνομα και τις φωτογραφίες της!

Η νεαρή φαίνεται ότι ζει στην Ισπανία