05 Δεκεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Βρούτσης σε Σταθάκη: Μας τα κάνατε τσουρέκια με τον Παπασταύρου και με το δικό σου θέμα όλα καλά;

Να πούμε κι ένα μπράβο στον Βρούτση που έχει πάρει όλη τη  αντιπολίτευση στην πλάτη του και απαντάει σε όλα...

«Προεκλογικά παίξατε παιχνίδι με ανυπόστατο ζήτημα. Τον κ. Παπασταύρου που τον βάλατε δίπλα στον Σαμαρά και Μεϊμαράκη για να αναδείξετε ένα ανυπόστατο ζήτημα. Άλλο το δικό σας ζήτημα και άλλο του κ. Παπασταύρου;», τόνισε ο πρώην υπουργός

Από την πλευρά της ΝΔ ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Γιάννης Βρούτσης εξήγησε ότι δεν ήταν το κόμμα του που επανέφερε το θέμα του κ. Σταθάκη στην επικαιρότητα, αλλά «ο κ. Βαρεμένος που πήγε στους δημοσιογράφους και μίλησε για το δικό σας πόθεν έσχες. Εκτός αν νομίζετε ότι ο κ. Βαρεμένος ανήκει στη ΝΔ».

"Ο κ. Σταθάκης υπέδειξε προς τη ΝΔ να είμαστε ευπρεπείς και να μην κανιβαλίζουμε. Όμως η ΝΔ ανέδειξε το ζήτημα ή ο κ. Βαρεμένος, ο δικός σας, που πήγε στους δημοσιογράφους και είπε το πόρισμα της επιτροπής; Εκτός αν πιστεύετε ότι ο κ. Βαρεμένος ανήκει στη ΝΔ ή η επιτροπή για τα πόθεν έσχες ελέγχεται από τη ΝΔ" τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο κ. Βρούτσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έπαιξε  ένα "ολόκληρο προεκλογικό παιχνίδι σε βάρος της ΝΔ με ένα ανυπόστατο ζήτημα για το οποίο δεν είχε διεξαχθεί η έρευνα, δηλαδή τον κ. Παπασταύρου". Το κάνατε προεκλογικό σποτάκι και διασύρατε τη ΝΔ επικαλούμενοι το ηθικό άλλοθι της αριστεράς . Θα ζητήσετε συγγνώμη ή είναι άλλα μέτρα και άλλα σταθμά; Βλέπετε ποιοι τελκά κανιβαλίζουν;" συμπλήρωσε ο κ. Βρούτσης.