08 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ! Η κυβέρνηση προχωράει το «deal» για τα ιπτάμενα «σαπάκια» των $500 εκατ.

Και όλα αυτά μπας και πει ο Ομπάμα καμιά κουβέντα γιατί το χρώμα του δολαρίου δεν το έχουμε δει και όλο από την τσέπη της Μέρκελ κρεμόμαστε...

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ.Βίτσας συναντήθηκε με τον Ντένη Πλέσσα της Lockheed και τον George Shultz, αντιπρόεδρο της αμερικανικής εταιρείας - Συζήτησαν μάλιστα και για συμπαραγωγές αεροσκαφών C-130J και F-16

Προχωράει το «deal» της ελληνικής κυβέρνησης με την εταιρεία Lockheed Martin για τα τέσσερα ιπτάμενα «σαπάκια» των 500 εκατ. δολαρίων, για τα οποία, σημειωτέον, έχει ήδη δοθεί η προκαταβολή, ύψους 40 εκατ. δολαρίων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, συναντήθηκε σήμερα, στο ΥΠΕΘΑ, με αντιπροσωπεία της εταιρείας Lockheed Martin, με επικεφαλής τον George Shultz, αντιπρόεδρο, αρμόδιο για τα περιφερειακά προγράμματα.

Αντικείμενο της συνάντησης, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, ήταν η συνεργασία της Lockheed Martin Aeronautics με την ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία) στην ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας Ρ-3Β και στα προγράμματα συμπαραγωγής των αεροσκαφών C-130J και των μαχητικών F-16.