13 Δεκεμβρίου 2015

Ξέσπασε πόλεμος ανάμεσα στη NSA και στις Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες

Άγριος πόλεμος πρακτόρων έχει ξεσπάσει σε ελληνικό έδαφος.

Η σύλληψη πριν από λίγες μέρες του οπλέμπορου από την Ιορδανία έχει προκαλέσει άγρια κόντρα ανάμεσα στις αμερικανικές και γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών.

Γι΄ αυτό στην υπόθεση ενεπλάκη η NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) και όχι το κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα το οποίο παρακολουθούσε από απόσταση τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο οπλέμπορος που συνελήφθη δεν είχε σχέσεις μόνο με την Χεζμπολάχ αλλά με πολλές ένοπλες οργανώσεις της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

Οι πράκτορες της NSA πριν τον συλλάβουν παρακολούθησαν όλες τις κινήσεις του και εντόπισαν όλους τους λογαριασμούς που χρησιμοποιεί για τη διακίνηση τεράστιων ποσών που απαιτούνται στο λαθρεμπόριο όπλων και διαπίστωσαν τα ακόλουθα:

Κεντρικό ρόλο στη διακίνηση του μαύρου χρήματος έπαιζε μια τράπεζα της Λετονίας η οποία είναι… γερμανικών συμφερόντων. Τα ποσά από το λαθρεμπόριο όπλων κατέληγαν στην Deutsche Bank της Μόσχας.

Γι΄ αυτό και στην NSA υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Αμερικανοϊορδανός έμπορος όπλων, είναι πολύ πιθανόν να δούλευε για τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες…

http://lykavitos.gr/archives/245434