16 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ! O Βαρουφάκης ανακηρύχτηκε «fashion icon» μαζί με Bieber και Jenner! – (φωτο)

Απίστευτο και όμως αληθινό…

Ο Γιάνης – πάντα με ένα ν για να ξεχωρίζει- Βαρουφάκης ανακηρύχτηκε fashion icon της χρονιάς από τη Guardian μαζί με την Caitly Jenner (πρώην Bruce Jenner, o γνωστός αθλητής των χρυσών μεταλλίων και πατριός της Kim Kardashian) και τον τραγουδιστή που όλα τα κοριτσάκια τρελαίνονται στο άκουσμα του ονόματος του, Justin Bieber.
Η ομάδα της Guardian συγκέντρωσε και έφτιαξε μια λίστα με τα πιο πολύ συζητημένα στιλ της χρονιάς διεθνών προσωπικοτήτων και ανάμεσα τους βρέθηκε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Σπάνια οι άνδρες πολιτικοί, δίνουν αφορμή για στιλιστικά σχόλια σε οτιδήποτε άλλο εκτός από μια νέα κόμμωση» γράφει ο Guardian.

Οι εμφανίσεις του πολλές: δερμάτινο jacket και η μηχανή του αξεσουάρ, τα πλουμιστά πουκάμισα του στη Βουλή και το κασκόλ γνωστού οίκου μόδας που κοσμούσε το λαιμό στο Eurogroup είναι κάποια από τα κομμάτια της ντουλάπας του που απασχόλησαν τον διεθνή και τον εγχώριο Τύπο.


Το «κακό παιδί» του αντι-καπιταλισμού έχει απασχολήσει τόσο με τις στιλιστικές του επιλογές όσο και με την εμφάνιση του αφού όταν βγήκε στο προσκήνιο της πολιτικής όλες οι γυναίκες της Ελλάδας μιλούσαν για αυτόν με τα καλύτερα λόγια και έψαχναν να βρουν έναν άνδρα σαν αυτόν.

Τα υπόλοιπα «fashion icon» που βρίσκονται στη λίστα της Guardian είναι η Caitlyn Jenner,ο Justin Bieber, η δημοσιογράφος Gloria Steinem, ο ηθοποιός Ben Whishaw, η συγγραφέας Joan Didion, ο τραγουδιστής Zayn Malik, αλλά και το Unicorn emoji