10 Δεκεμβρίου 2015

Το top 9 σεξουαλικών σκανδάλων στο ποδόσφαιρο

Είναι ωραίοι, γυμνασμένοι και ξέρουν πολύ καλά να μαγνητίζουν τα γυναικεία βλέμματα. Συγκεντρώσαμε τα 10 πιο "ροζ" σεξουαλικά σκάνδαλα της ιστορίας του ποδοσφαίρου και σας τα παρουσιάζουμε.

1. RonaldoΟ Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν είχε πιαστεί στα πράσα να βρίσκεται σε παρακμιακό μοτέλ με μία πόρνη. Επειδή όμως δεν του έφτανε μόνο μία, είπε να καλέσει ακόμα τρεις για να τους κάνουν παρέα. Μόνο που όπως αποδείχθηκε ήταν... τραβεστί. Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μετά από την έντονη λογομαχία μεταξύ τους που υπήρξε και το κάλεσμα των αστυνομικών.



2. Franck Ribéry και Karim Benzema
Κάθε όνειρο ενός άντρα είναι να κάνει ταυτόχρονα σεξ με πάνω από μία γυναίκα. Τι γίνεται όμως στη περίπτωση που μία από τις κοπέλες είναι ανήλικη; Οι Franck Ribéry και Karim Benzema κατηγορήθηκαν ότι κοιμήθηκαν με την πόρνη Ζαχία Ντεχάρ όταν ήταν ακόμα ανήλικη. Ο άσος της Μπάγερν παραδέχθηκε ότι είχε βρεθεί δύο φορές μαζί της, ενώ ο Benzema προσάθησε να διαψεύσει κάθε φήμη.



3. Rio Ferdinand, Frank Lampard και Kieron Dyer
Πριν γνωρίσουν μεγάλη δημοσιότητα οι τρεις φίλοι απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Αγία Νάπα, της Κύπρου. Εκεί κατέγραψαν τις προσωπικές τους στιγμές, ενώ σχεδόν κάθε βράδυ ήταν μεθυσμένοι κάνοντας όργια. Ο Ferdinand αρκετά χρόνια αργότερα εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας: "Το video ήταν λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι έβλαψε κανέναν. Ήμασταν μικροί τότε".



4. Ronaldinho
Τεράστιες διαστάσεις είχε πάρει το θέμα με το video που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ το 2011 και έδειχνε τον Ronaldinho να αυτοϊκανοποιείται, ενώ κάνει cyber sex. Ο ίδιος τόνισε ότι ήταν μοντάζ. Αλήθεια ή ψέματα, μόνο αυτός ξέρει.



5. Ryan Giggs
Ο θρυλικός παίκτης της Manchester United αποδείχθηκε ότι είχε για οκτώ χρόνια δεσμό με τη γυναίκα του αδερφού του.



6. David Beckham
Αλίμονο και το όνομα του να μην αναγραφόταν σε μία τέτοιου είδους λίστα. Το 2004 ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου πιάστηκε στα πράσα με την ιδιαιτέρα του σπιτιού του. Η Victoria έκανε τα στραβά τα μάτια για ακόμα μία φορά και τον συγχώρεσε.



7. Rafael van der Vaart
Είναι από τους άντρες που μία γυναίκα δεν του αρκεί. Ο γάμος του με την πανέμορφη Σιλβί χάλασε όταν ομολόγησε τη σχέση του με μία Ολλανδέζα πιλότο. Παράλληλα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς της έδωσε ένα, δύο, τρία χαστουκάκια για το καλό του νέου έτους και στο τέλος τα έφτιαξε με την καλύτερή της φίλη, τη Σαμπί Μπουλαρούζ.



8. Wayne Rooney
Σε ηλικία 18 ετών το 2004 βρέθηκε αρκετές φορές σε ένα πορνείο όπου συναντήσουμε μια 48χρονη γυναίκα, ενώ παράλληλα είχε σχέση με την Κολίν. Το 2010, αφού ήδη την είχε παντρευτεί, η σύζυγός του ήταν 5 μηνών έγκυος στο πρώτο τους παιδί, όταν ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πλήρωσε 1.000 λίρες για μια βραδιά μαζί με 2 ιερόδουλες. Οι δυο γυναίκες εκμεταλλεύτηκαν την περιπέτειά τους με τον Rooney στα ΜΜΕ, σοκάροντας την κοινή γνώμη.



9. John Terry
O Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει απασχολήσει πολλές φορές τα media για τα ροζ του σκάνδαλα. Αυτό που έχει μείνει όμως στην ιστορία είναι η ερωτική σχέση που διατηρούσε με τη σύντροφο του Wayne Bridge, Vanessa Perroncel, κάτω από τη μύτη του συμπαίκτη του, αλλά και της γυναίκας του Toni Poole. Μάλιστα, ο Terry άφησε έγκυο την Perroncel, η οποία έκανε τελικά έκτρωση. Η σχέση αυτή παραλίγο να διαλύσει οριστικά το γάμο του.



http://mag.sigmalive.com/article/4696/top-9-sexoyalikon-skandalon-sto-podosfairo